Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moralna vertikala!!!
😂😂😂
hahahahahahajahahahahahahahahaha...a za tri metra drva demobilisanom borcu zatvor....hahahahahahahahahahahahahahahaha......hahahahahahaha...majke vam sudijsko mafijaske y.... hahahahahahahaha...pa do kad vise...hahahahahahahaha...
A sta je sa privatizacijom pumpe ?
Ovo je da se opuste malo i da nastve sa krimialnom, a koguce i da malo jos uzivaju na slobodi, jer ne gine im 5 godina zatvora.
Sad ce biti zanimljivo.
Lopov Kasumovic dok javnost truje o SDA on sve pokrade, jer tako to biva, mrzi SDA a vamo kradi i niko ti nista nece
Tebe haman Sarajlić i Bakir karaju
Da li iko na kliksu poznaje zivot; covjek je stitio javni intetres a Porezna koju vode zeleni htjela pare za izbore.
...na faci mu vidis da je lopov.
Fudo, čovjek koji ne laže
Eto Fujdo jos malo pa gotovo. Neces biti UFAŠĆEN!!! Moralna vertikalo!!!
Sta god SIPA uradi sud odma kontrita
Nista mi nismo bolji od njih...
ovaj Drina prije bio SDA kao i Fudo... odmetnuli se zajedno da mogu više malverzacija raditi. baš je i u SDA bilo svakakvih hamelja. i kad pogledaš ko je izašao iz stranke, nije to ništa plaho vrijedilo i radilo. jedino Efendić što je bio. nije ni Zvizdić davao kakvih rezultata i poteza. ona s maHramom je beli zaprljala je, vozač komunista napustio i neka je a Rogatičanin se sad i pokajao što je napustio stranku obzirom da nije sposoban ni za šta
Sinko dragi SITNIJI HAMELJ JE MORAO NAPUSTITI tu SDA, LOGIČNO JER samo VELIKI HAMELJ OPSTAJE U SDA!!!
Čuj Zenički sud. Klix, pa molim Vas, pišite nazive kako i glase, nemojte izmišljati
sdo ebali ste jeza u ledja. izgubili ste grad dogodine i kanton. da se razumijemo, nije ni fudino maslo za ramazana, ali neprijatelj naseg neprijatelja (sda) je nas prijatelj. meti to fudo, ta ce spahija ili nezir (ja im imena braco moja mila, a tek faca)