Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo Boze..pa je l' ovo normalno...uradis ovakve stvari i budes pusten...ubijes muza i dobijes 5,5 godina zatvora...pa ovdje je izgleda sve dozvoljeno osim biti normalan.
pa kad te brani Omar Mehmedbašić. Frajer bi i Karadžića uspio oslobodit, il osporit dokaze i reć da je Srebrenica bila masovno samoubijstvo 8000 Bošnjaka.
hehehehe poserem se na ovu državu i njeno pravosuđe.... Definitivno se kriminal isplati u BiH
nema svrhe da policija hapsi kada nesposobna tužilaštva ništa ne rade godinama, samo sjede dok im ne istekne mandat... niko ne spominje koji su to tužioci i ko će njih kazniti.. normalan čovjek jedino može spakovati porodicu i otići trajno iz ove zemlje bolesne...
Valjda taj tužilac ima ime ,PROBUDITE SE ZENIČANI, onima se po faci vidi ko su i šta su, sigurno imaju još nedjela iza sebe, reagujte narode dok veće zlo ne naprave.
jao srece i drzave a planovi za Evropu su veliki hahahahah,fuj pederi umirite ko stoka ja sam u USA
Na čemu li su oni, utripovali se da su u igrici gta san andreas.LIVE
Tužilaštvo i sudstvo su veca pošast od političara, ad bi radili svoj posao, sve ostalo bi doslo na svoje mjesto...
sve dok se ne izgradi generacija obrazovanih roditelja, bice ovakvih pisonja i zuga ... to znaci ... jos 20-30 godina cekati (ko ima strpljenja)
Koji klinac su ih onda i ganjali... samo jos i sebe doveli u rizik od udesa... trebali su ih pustiti da pobjegnu i onako se znalo da ce ih pustiti. I onako i ovako nikom nista.
sto ih hitler ne pobi sve
nego šta nego pustiti neće ih ubiti,valja sad kazne ovim što su oštećeni tih 6 auta platiti,cigani ionako svi rade drogu i prostituciju to se zna,niko ih nije pitao od čega im auta
Pa šta je, imaju i oni svoja prava. To što mi ostali nemamo, do nas je. Nismo tražili...
al zato ubij kera lutalicu u samoodbrani i odmah ides u pritvor...pu jeb'bem vam skolu koju ste zavrsili da budete tuzioci
ovo je vise postalo predmet sprdnje...
Roki hehehehe ja imena :) pravi cigo..
Tuzioci u ovoj zemlji, koje su to PI.... oni ne smiju zadrzati u pritvoru ni dvojicu balavih cigica, a mi ocekujemo da zadrze i procesuiraju neke "bitne" ljude. U p.m. i drzava i pravosudje!
Mogu braca, ali ovaj cigič plati advokatu 5000 KM advokat se rastali s tužiteljicom, cigić ode na minimalni uslov, a možda ni to i svi zadovoljni.
Svaka cast policiji