Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijte govno....
Jadno dijete... Veoma mi je drago sto ga je neko prijavio, nazalost za hiljade i hiljade ovakvih slucajeva se i ne sazna. Kod zlostavljanja djece se jedino i sazna kad se desi smrtni ishod pa dodje u novine, a sta se sve desava tesko mi je i da zamislim. Zato dragi ljudi, ovom prilikom apelujem na sve vas da ako ikad cujete u komsiluku, vidite na ulici, na bilo koji nacin saznate za nasilje nad djecom, prijavite!!
Generalno sam protivnik nasilja ali ovakve treba tući svaki dan i na svakom ćošku. Nadam se da muka tog dječaka ovdje završava ali daj Bože...
Monstrum.
takvim sto nemoćne maltretiraju često sapun ispada u KPZ ..prica se
Nekim ljudima treba zabranit da imaju djecu
Pustite ga malo nama što smo kivni da mu neke stvari objasnimo na stari dobri način.
Sad ce pozivi na smrtnu kaznu a kad treba uvest istu bunite se. valjda samo da je kontra srba nije bitno zasto
onaj ko je u stanju da udari djete bilo svoje ili bilo cije...po mom skromnom misljenju taj ne pripada ljudskom rodu...