Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savjetnik slika je OK, jer je murija najveci krivac za ove udese. Tacno se zna koje su kriticne tacke na M17 i gdje godisnje gine raja. Medjutim nikada na tim mjestima necete vidjeti muriju. Oni su uredno na izlazu sa autoputa u Kaknju ili poslije naplatnih kucica na vogoscanskoj petlji, gdje uredno hvataju i maltretiraju lude vozace koji voze 42 KM/h.
valjda ste trebali neku sliku udesa staviti, a ne murije, j.e.b.e.m mu misa...
oko 2 km ispod vrace prema doboju, žepču itd.. bio udes, znam da su brusilicom sjekli auto da izvade povrijeđene...ford mondeo i fiat neki eto...zadesio sam se baš tu u to vrijeme...
Bracni par? Haj\' bar jednom provjerite informacije prije nego ih objavite.
Kada bi mi u BiH prilagođavali brzinu uslovima puteva nikada nebi prešli 40km/h....to je stanje naših puteva. Naravno, osim vozila SLUŽBENIH sa rotacijama, i političara koji žure da nas odvedu u bolju budućnost.Kada lome službena auta nije ih ni briga-ne plačaju popravke iz svog đepa a njihova žurba za bolje sutra se ogleda, prvenstveno, u kvaliteti i dugotrajnosti utađenog asfalta.
ze je u pravu za rupu.zar nije krivično djelo uklananje dokaza?!
Lijep dan. Putnici uživaju u vožnji iole novim busom. PAAAFFF! Ode bus u Bosnu kod Kaknja. 20-tak poginulih. \"Stručna\" komisija izašla da bi utvrdili krivicu vozača, profesionalca koji nikad nije skrivio nesreću. Vidjeli da ne pije vode pa okrivili bus koji je valjda fabrički bio neispravan!!??? Ni to nije išlo. Šta ćemo sad? Ha \" neprilagođena brzina\" !!! Dubokoumno zaključiše. Pa neće valjda zaboga biti kriva rupa na mostu promjera skoro metar i duboka preko 20 cm? Ta vozač je trebao ići 20 na sat, kao inače po bosanskim putevima da bi prilagodio brzinu uslovima na putu. P.S. Rupa je bila tu 3 mjeseca, a tek na dan nesreće su je zakrpili.
sudar tri auta a ne trostruki sudar
Nešto ne kontam! Nismo nikome dali koncesiju nego autoput pravimo od svojih para. Lijepo. Što bi nam neki bjelosvjetski uhljupi 10 - 20 god. uzimali putarinu? Zar nije bolje da mi plaćamo preko skupljih tel. računa, skupljim gorivom, registracijom, raznim akcizama itd? Na razne načine dajemo dio svog novca da sebi napravimo autoput. PA ŠTO NAM OPET NAPLAĆUJU PUTARINU KAO DA GA JE PRAVIO NEKI JAPANAC A NE MI, SVOJIM PARAMA????
Samo kod nas je glavni krivac \"neprilagođena brzina uslovima i stanju na putu\" i nikad niko drugi ili nešto drugo?????? Nigdje nije tako. U Hrvatskoj su putevi (shvati - njihovi predobri putevi) glavni krivci nesreće!!??? Ali ne i kod nas. Pa jeste li prilagodili puteve današnjim automobilima papci, ili kontate da kroz bih trebaju prolaziti samo zaprežna kola??????????????????????
http://www.cafe.ba/vijesti/50574_Za-putovanja-cinovnika-placeno-7-21-milion-km.html KAKAV AUTO PUT SE MOŽE NAPRAVITI ZA OVOLIKU SUMU !!!!
Danas su mi drotovi obilazili oko auta 10-tak minuta i pitali me stvari koje njih i ne interesuje. Nije mi bilo jasno šta ima je, pošto mi je sve ispravno. Hah! Onda mi pade napamet! Ta zaboga, bilo je vrijeme doručka!
@@ ko je kriv - murija je žrtva (kao i narod ) nesposobnih političara. muriju šalju tamo gdje se može najviše naplatiti a ne na mjesta gdje se gine.Što ne urede (izmjeste) tu opasnu dionicu ?
KRIVA JE VLAST ...ZA SVE NEZGODE 80% JE KRIVA VLAST A OSTATAK VOZAČI. NEMILICE TROŠE NOVAC, ŽDERU, PIJU, PUTUJU SLUŽBENIM VOZILIMA PO CESTAMA KAKVE SU U BIH ...NEKA NAM NAPRAVE NORMALNE CESTE KAO U CIVILIZOVANOM SVIJETU PA NEĆE BITI UDESA I NESREĆA. JEDINO NAMICANJE PARA U BUĐET JE JOŠ OD KAZNI-DA UREDE CESTE NEBI MOGLI OTIMATI OD NARODA RADAROM I KAMEROM A NAROD VOZA \"KANTE\" OD AUTA ZBOG LOŠIH PUTEVA.
druze na ovoj lokaciji ima kamera prema tome nema potrebe da murija bude tu??