Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi se hvataju za glavu kad se spomene noz. odma krenu price, u moje vrijeme ovako, u moje vrijeme onako. niko se ne hvata za glavu kad neko nekoga maltretira ili kad desetero tuce jednog. generalno, sovinizam i nasilje je drustveno prihvatljivo, sta vise ko ispoljava navedene osbine, u krdu, tj. drustvu se etablira kao alfa muzjak i kao takav bere nagrade u vidu popularnosti i cega sve ne. ali samo nemojte nozeva, boksera. o slozenijoj tehnologiji da ne govorim... licemjeri.
ništa noževi, samo pesnice bajo moj, samo nečural!
Kad sam ja postao KRALJ tada je u Zenici vladao mir!!!!!
Zenica je siromasno i propalo podneblje, nije nikakvo cudo sto im se vecina omladine okrece kriminalu
Mozda nisam dobro shvatio, ovaj roditelj se boji za dijete i konta mu dati pistolj !? Veca mu je briga sto mu dijete sa njih jos devet napada jednog. Nema, kultura na sve strane, a svi vole svoju djecu...
Retoričko, nadam se. Pokušaj roditelja da skrene pažnju na odgovorne, tj, na sve nas.
Ma ova omladina puno gleda Chuck Norrisa i Ramba uzeli furseta misle da su jaki a valjda su mladi jos da shvate da iz tuce niko ne izadje kao pobjednik i nikad neznas sta te moze tu zakacit ima ona poslovica "Hrdja jede gvozđe",ko je shvatio shvatio je ko nije jos je mlad shvatit ce.
Debilizam i kretensansa ;)
Paz'te sad, eto SIPA-e da ga uhapse i ispitaju da li je pripadnik vehabijskog pokreta zato sto nosi noz !
To je najveci problem malih gradova, danas se pobijes, sutra moras s bajonetom hodati