Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je huskacko novinarstvo. Meho Mehic ukrade vrecu krompira vi objavite puno ime i prezime, zena ukrade bebu vi objavite M.D.
Pa idioti vise, ime se objavi kad se izvrsi istraga i utvrdi da je to ta osoba. Koji vam je ba vise ?
Pa objavili bi oni i puno ime da znaju... A da je huskacko novinarstvo i zuta stampa klix, to je vec odavno poznato. Zive od crne hronike i svadja na nacionalnoj osnovi...
Novinarstvo je dotaklo dno. Pisu vijesti kao trač. Pa jel se moze saznati koji je motiv. Jel rijec o psihicki poremecenoj osobi, nekim privatnim motivima ili se radi o nekoj organizovanoj kriminalnoj skupini, pa da u tom slucaju i ostali građani budu na oprezu.
DOK SE ZAVRSI ISTRAGA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dzisfa:) jesi li pročitao naslov ? Šta misliš šta je to kriminalistčka obrada ? Jesi li se ikada zapitao o tom pojmu ?
Hvala Bogu pa se dobro zavrsilo. Negdje sam procitala da je ova ljecena za neke mentalne bolesti ,kao nije ona normalna .Ma da sad kad si uhvacena trazis izgovor neki da ne dobijes kaznu ,al opet kako je kod nas zavrsit ce na ulici za par dana jer su i zatvori i ludnice puni. Ima njih puno tako sto cekaju svoj red, a usput kradu ,otimaju, ubijaju .
da vidimo njenu sliku.na šta liči i šta je motiv krađe.ko je još tu upetljan.treba to sve obesit javno.idioti.
Te idiote treba tako fino obraditi da vise nikad nikom nesto slicno naum padne
Svi mi koji cekamo ime i prezime da vidimo monstrum
Jedno veliko bravooo za policiju 👏👏
Dajte ime i prezime odma ,manite se inicijala 😡
zašto? šta imaš od toga kad znaš kako se zove?
Daj nacionalnost? da iz toga izvedemo određene zaključke.
jest jest, ovako ne možemo krenuti sa 'vidiš kakvi su oni, naši to ne bi nikad'...
Kakvi simptomi kaka bolest režirala ko Kusturica.
prije nego svi krenete sa komentarima kako ovu ženu treba ubiti, zapaliti, ne bi bilo loše da se sačeka pa da se vidi zašto je to uradila. Da se radi o kakvoj 'profesionalnoj' otmici ona bi bila do večeri ili u nekoj drugoj zemlji ili negdje u divljini gdje ih niko ne može naći. Sve govori da sa tom ženom nešto nije u redu...
@handyman Normalno da je žena poremećena čim je otela nekome dijete,a pogotovo novorođenče..
@spartanac27 Tuzna je pozadina price. Zena koja je ukrala bebu je i sama izgubila bebu. :( Treba je ocigledno odvesti psihijatru.
pa ko je ta zena???Kakva M.D DAJ NAM IME I PREZIME???
Preispitati odgovorne i socijalne službe koje su bile zadužene za praćenje psihičkog stanja ove bolesnice!
da li je ta žena imala uopšte ikakvih simptoma prije nego što se ovo desilo? i šta sad treba pratiti sve ljude sa bilo kakvim psihičkim poremećajem - to je neizvodivo...
Do podne će da je puste!
Uz dužno poštovanje, meni ovdje nisu čista posla. Nadam se da nije tako. Neka je dijete živo i zdravo, to je najvažnije ali ovo treba dobro da se istraži i vidi o čemu se radi.
@071SA U čemu je tvoj problem? Valjda imamo pravo i na tu fiziološku potrebu? ili ćeš nam je ti ukinuti možda? voz mamlaze sa mog komentara.
@071SA pusti čovjeka, vidiš da je sinoć na kafi čuo najnoviju teoriju zavjere, a ti mu ovdje kvariš ćejf.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)