Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se moze kad se hoce ... prati se mobitel kamere ali kad se treba nesto zataskati godinama nema rjesenja slucajeva
Bravo :)
@Sandro sve znaju i sve mogu... ako imaš mob, smart tv, laptop.... u bilo koje doba dana ili noći...locirati, prisluškivati, snimati... ali ako si u talu sa njima onda ne mogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
" Al mi hocemo ime i prezimeee !! "
Kaže se da nije s mužem mogla imati dijete. I onda lagala muža da je trudna, pratila ovu ženu dok se nije porodila i otišla kući s djetetom. A ova umobolnica je rekla mužu da se porodila ali da beba mora ostati par dana u bolnici i onda je nakon par dana otela ovo dijete..
Naravno da ima psihickih problema, sve pokrivene imaju psihickih problema bez iznimaka. I njihovi roditelji.
Sto ne znaci da otkrivene nemaju i svi ostali, ma sve je u kurcu... ugasit vijesti trajno !!!
A jesi kreten, majke mi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ime joj sve govori
Ako osoba koja zivi u danasnjem vremenu dostupnih informacija i tehnologije, i dostupnosti citavog svijeta na dlanu, ima potrebu da pokrije svoje dijete, ili ono samo pod necijim uticajem, i konzerviraju sami sebe, sta ja imam da mislim o takvim ljudima. Ne kontam kako, zasto? Strah? Sami sebe ljudi zatvore u samicu i bace kljuc.
Life prison sentence...pa nek pomno promišlja ostatak života
Žena htjela da ima bebu bez porođaja i muka pa se snašla ..
Sta ste se upalili doticna je samo htjela milkiti bebicu malkice, nakon toga bi je svakako vratila ili prodala na dark webu.
Podmetno joj neko.
Faraon jadoncic śćepo najveci neprijatelj Bosnjaka , kriminalac vidis sve je prebacio na onu kuravu zenu da mu drzava ne oduzme jos kaze Bosnjaci poceli i krivi za rat nikad nije u Potocare otisao , uhvacen u ratu kako odaje vojne tajne do sad je trwbo biti objesen samo kod nas u nenormalnoj drzavi i nenormalnim narodom Je moguce da se kandiduje na izborima 🤦🏻‍♂️,van svake pameti opametite se Bosnje moje koknite ga dok jos nije kasno o glavama vam se radi
Po profilu na fb nije ona blentava
islamska posla
doktor ce pokazati jel bolesna ili ne, ako jeste nek se lijeci. domovi su puni djece bez roditelja koji čekaju da ih neko usvoji
@sanjo87 Puna su djece koje ne mozes usvojiti ,jer njihovi roditelji ne zele da se odreknu djeteta
Sad treba da igra na kartu neuračunjivosti pa da je još i puste. Ko joj je to advokat? Mjesečar?
U ovom selu su svi vehabije
Zvuči kao isplanirano, Klix nemojte gluposti pisati, cuj psihicki problemi, na kraju ce biti uzela dijete slucajno