Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista pritvor, samo novcane kazmne. Nekim ljudima je poritvor odmor
Dok ne pohapse sve iz foto galerije neće stati 😄
E sad joj trebate "turit"
Eto sad vidite ko su ovi likovi, ovaki isti napadaju svaki dan sda i ruse ovi drzavu al haj ti to objasni budalama
Imam bubuljicu u kosi velicine slovenije sta da radim ????
Jel to ova lijepa, ponosna i kulturna bosnjakinja drzi cipelu neku u ruci? Hahaha, Jeste komedija fekalistanci. Nije ni Cudo da su vam se preci poturcili, vidi se da vam je genetski ukodirano da ste malo manje inteligenti od ostatka svijeta. Nije ni Cudo da ameri sa vama upravljaju kao na dzojstiku.
@Balijeiustasesuexsrb O vlah.u ismrdje.li pa nema vece komedije od turskih kopilan.a tj od vas ,kad budem pri inspiraciji dobices i pjesmu o babi stani koja detaljno opisuje kako ste postali govna.ri vlask.i
@dededede hahah, kad ti poturica koji nosi turska imena, obicaje, vjeru, kulturu, mase njihovim zastavama i prihvate neki turski identitet, kaze tursko kopile. Pa to je veca komedija od Ove turulje.
Sljem se vratio u grad!!!
Od sljedece sedmice je za uposljenje novinara preduslov da imaju najmanje smedji pojas u bilo kojoj borilačkoj vještini
TI SI ESMA PONOS DRZAVE PONOS DRZAVE
Zaključak čitajući komentare SDA botova, NEDAO BOG OPET RATA TREBA PUSTITI ČETNIKE I JOŠ IM I NOŽEVE TUPITI DA REŽU SDA BALIJETINE!
Podrska novinarima. Tuzilastvo da trazi najstrozu kaznu. Da je milicija pohapsila ovu banditsku, neradnicku, jaliju 91, ne bi ni rata bilo. Ovakvi primitivci nas samo brukaju. Na zapadu drzava i policija unistava ovakve gnjide.
KLIXU ode ti pod informer. Sarajlika je placen da telefonske prijeti klixu..vidi se po akcentu...
razjarena rulja......posao trazite pametnije bi vam bilo
Od toliko umjetničkih imena ona uzme Turulja, oj čabo i bože
TI SI ESMA PONOS DRZAVE PONOS DRZAVE
Samo selju po dzepu 5-10 hiljada odstete i kazne spucati, a ne dati mu nikakva prava ni papir da izvadi dok ne izmiri sve, pa ce se pitati drugi put kako ce se roljo ponasati...
Sve zatvoriti mjesec dana nek se bar otrijezne od alkohola!!!