Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet ćeš kad Sudija presudi uslovnu kaznu i olakšavajuću okolnost jer je ipak to prvi put da ubije policajca, ipak je to dijete političara njima se prašta
Hajmo sad vlahadijo, heroj a ne zlocinac! 🤷🤦
Sutra dan zalosti u smrdskoj republici radi hapsenja djece politicara
Nikola sad ih sve tuzi za kletvu...il jis bolje nek ti ih babo tuzi 🤮
Koliko je jadno da se zivi sa vama kad prozivate ustavno priznat naziv sa sumska, vlahadija i ti komentari su u vrhu po "lajkovima" . Nikad nece biit suzivota sa vaama koliko viidim.
Od ovih politicara bas nekako fino odgojena djeca, sve intelektualci - biblioteka, knjižara, pozorište, debatni klubovi... Ne bi to ni mrava zgazilo...
Sad ce KLIX da nas blokira zbog komentara...
Čisti kokain i ruke od svile.
Mene cudi da su ga uopste smjeli uhapsiti
Prije neki dan su kolektivno slavili ubistvo Kosovskog policajca. Vjerovatno je to radio i ubijeni inspektor. Al se vraća ko bumerang.
Samo nek izmedzu sebe rokaju..
Svesrbska Svesrbima!! Samo derte!
Putinov način rješavanja problema
Sve Dodikova Mast…
Ma nije moguce da je sin od poslanika.Ma nemoguce
Sve JE TO DODO NARODU POKLONIO. I SAD TREBA DA GA BRANE ZA PARIZER???? FUJ!!!!!!