Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saobraćaj se zaustavlja za svaku glupost, a svaka druga osoba je u autu. dva vozila ako se dotaknu na cesti računaj da će tu naredna 3h bit. toliko nesposobnosti nije realno. makni ih s ceste pa uviđaj i ispituj ako već niko nije povrijeđen.
daj o čemu pricate kad ljudi u cestama uopce ne znaju gdje je 7 milijardi KM!!!! haloooO!!!! o čemu vi????
E pazi sad, tunel od vitalnog značaja i poveznica između Bosne i Hercegovine, a širok 5 metara, i onaj ulazak iz Hercegovine pod uglom od 90 stepeni, haj kontam tunel se ne može proširiti, ali onaj ćošak na ulazu odozdo makar može, radovi koštaju 3000 KM, ne kontam kako niko ne moze prepoznati da uradi tako malo, a pomogne skoro pa svim stanovnicima BiH.
Biće pričinjena ogromna šteta zbog zastoja, a sve zbog manje materijalne štete na vozilima!!!??? Skloni oštećena vozila i pusti saobraćaj, a 'manju materijanu štetu" utvrdi van tunela!!!