Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto se ne pokupi ovaj otpad nakon saobraćajne nesreće, nego mjesecima stoji pored trotoara razbijeni žmigavci, polomljene šoferšajbne? :(
Bijeli polo, državna sluzba
kakve su ovo resetke u golfu iza zadnjih sjedišta ili je ovo standardna oprema
Fol teretni golf, da ne bi platio pdv na njega. Standardna prevara države.
svaki prokleti dan neki belaj, pa je li moguće više !
Tramvaj ga udario sa zadnje strane, dakle vozio se tramvajskim pojasem. Slučaj zatvoren. Osobno sam gledao kako policija na tom mjestu kažnjava vozače za isti prekršaj.
Netačno, na mjestima gdje ima samo jedna saobraćajna traka pored tramvajske kao što je ovo dozvoljeno je kretanje šinama. Također je dozvoljeno u slučaju namjere skretanja 100m prije raskrsnice
Zbog ovoga je potrebno uvesti ulične kamere barem u centru grada da se ne bi svaki put i za najmanji sudar zaustavljao gradski saobraćaj.
Ako nema povrijeđenih mičite ta auta hebo vas kasko