Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo bilmezi!
sve pod okriljem džamije
@kupo..... Strateški su ih rasporedili, svak se mora vidit s ceste a za klanjače nema veze, ako bude bude . . .!!!
Dobro je pa nema povredjenih, Ibiza je kriva 100 posto jer je uzela pravo prvenstva phetonu. Jer je cesta prema autoputu glavna, a prema vlakovu ukljucna na glavnu.
kakvi romantični nazivi ovih plehanih četvorotoćkaša!
Kako ste to uspjeli...
najgluplje uključenje u autoput u historiji uključenja
OBISO SAM PUNO SVIJETA AL DZAMIJE U BOSNI SU NAJRUZNIJE NA PLANETI ZEMLJI
Kako komentarišeš i pišeš, kao da si cio život živio na relaciji štala-koliba.
ahahahahah vrlo dobar uvid! prosto zato što su to teški arhitektonski plagijati (falsifikati), no hebe se bošnji za umetnićku otisak, važno je za zimu imat sudžuke, rakije, dedo-kafe, dvije marke mesečno za dopune... in bošnji & ženskoj mu sve ravno do mora (tj. do neuma)...! ;)