Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Revolveraš Mutnivoda, vrh piramide kriminalnog miljea iz Ilijaša. Joj đe ja živim.
Bistrivoda je privođen i u decembru prošle godine i to zbog sumnje da je počinio krivična djela nasilničko ponašanje i lakše tjelesne povrede.... Postoji li necija odgovornost , zasto je debil bio na slobodi?!
pa bistrik mangupe imo si do sada prilika i prilika da se javis sto nisi? znas samo tipkat eto kakva si pickica.. potpisi se jadoo.. jebo ti familiju komoletnu
bistik kad si svjedok svemu ovome i kad znas sve,kako to da pricas sve sto nije tacno.. a sine to se napise ime ne samo da si jak na rijecima. taj pic majstor i konobar su ti pisali ,sto se nisi javio jadnice?
Ovo su se zbunili... Sigurno je Mutnivoda!
Lik imao tucu prije ovog , nekog isaketao i fol itekako poznat policiji pa jbt onda smo svi kriminalci zestoki ako smo se ikad potukli.Sva moguca vogoscanska murija zajedno sa komandirom sjedi kod njega u kafani i druzi se s njim tako da se za njega i ne brinem plaho
svi od ranije poznati policiji, hvala Bogu nema novih kriminalaca
Tako mora bit kad vlast "neće" da iznađe načina da se ovi nasilnici i sileđije stave pod kontrolu....! ! ! Svakih 3 sata bi se on meni javljao u policijsku stanicu u Ilijašu ...? ? ?
E cuj u Podroomu :D. Nisi ti kriv, krivi su ti profesori!
Bistro konto, u podrumu se nece nista primjetit!
Momak od ranije poznat policiji jer je bio hapsen vise puta jer nije vracao knjige u biblioteku na vrijeme...naime iste je citao vise puta pa je pusten uz kauciju od 2 puta po pedeset sklekova
Znači, vršili su teška krivična djela i slobodno šetali. Znači, da ulicama grada slobodno šetaju osuđeni i neosuđeni kriminalci! A to znači da se građani ne mogu bezbijedno kretati gradom! Znači da smo taoci kriminalaca, policije i sudstva!
svi su oni vani za mjesec
Za malja ubio se!
Podroom XD
Bistrivoda od ranije mutan policiji xD
Bistrivoda Kid, najbrža ruka Ilijaša. JA bolida majko draga, ko ovake debile rađa. Bolje da su im ga je otac u zavjesu istreso.