Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodji u federaciju
Što da dolazi,zaslužio je da mu se ode
Obzirom da je napad izvrsilo više osoba, i to na prvi dan ramazana, ovo moze biti podvala javnosti kojom se platio vec osudjivani klosar da preuzme krivicu i umanji vjerski inspirisan napad grupe svođenjem na razbojništvo zbog novca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Između ostalog, 2008. godine osuđen za ubistvo svog komšije, 73-godišnjaka Vučka Sarića" Iz ovog se da vidjeti i da je vrebao stare, nemoćne ljude. Znaci, djubre je ubio čovjeka - kako to da je na slobodi? Nasim pravosudjem u čitavoj državi upravljaju mafijasi i najgora ološ.
i sta je radio na slobodi..ko ga je pustio taj snosi odgovornost i treba ga imenovati neka narod zna, jer nije ovaj degenerik kriv vec onaj sto ga je pustio
Zar je moguce da narod na kojem je napravljen genocid nema oruzje da se odbrani u kuci.
Haj mu sta reci kao Srbin, prebit ce i njega. Vrijeme ološa..popovi, političari, direktori...pa i ovi na kraju tig sistema.
Zaklat' pseto !!!
na sta lici lik tbrjb
Mile koliko je primio para? Znaš li?
Tesko tebi u nicaZe
2008 ubio covjeka, 2023 na slobodi. Samo u BiH.
nahebat cemo ti se citave familije
Nije valjda da smo opet naivni i mislimo da ovo nije naruceno od strane nekoga ko je dio vlasti u Genocidnoj tvorevini ?
Koliko li je primio novca da se poturi? Znaš li ti Milorade Dodik mozda? Ono.. slucajno...
Ubit retarda
nahebat cemo ti se citave familije
Bijednice dodji u Sarajevo da budes sav u gipsu napadas starce maloumnice.
Vratite im njihove pare, sigurno ste našli kod monstruma zločinca, zovite ga kakav hoćete.A njemu treba suđenje,međunarodnog suda.Vi takve nagradite.
Stavite ga sa Šerakom u ćeliju, da proba njega pretući.
E jesi hrabar u pm …