Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodji u federaciju
Što da dolazi,zaslužio je da mu se ode
Obzirom da je napad izvrsilo više osoba, i to na prvi dan ramazana, ovo moze biti podvala javnosti kojom se platio vec osudjivani klosar da preuzme krivicu i umanji vjerski inspirisan napad grupe svođenjem na razbojništvo zbog novca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači ipak nije napad na nacionalnoj osnovi, već se radi o teškom krimosu i budali, psihopati koji nije adekvatno procesuiran
Zar je moguce da narod na kojem je napravljen genocid nema oruzje da se odbrani u kuci.
Haj mu sta reci kao Srbin, prebit ce i njega. Vrijeme ološa..popovi, političari, direktori...pa i ovi na kraju tig sistema.
Zaklat' pseto !!!
na sta lici lik tbrjb
Mile koliko je primio para? Znaš li?
Tesko tebi u nicaZe
2008 ubio covjeka, 2023 na slobodi. Samo u BiH.
nahebat cemo ti se citave familije
Nije valjda da smo opet naivni i mislimo da ovo nije naruceno od strane nekoga ko je dio vlasti u Genocidnoj tvorevini ?
Koliko li je primio novca da se poturi? Znaš li ti Milorade Dodik mozda? Ono.. slucajno...
Ubit retarda
nahebat cemo ti se citave familije
Bijednice dodji u Sarajevo da budes sav u gipsu napadas starce maloumnice.
Vratite im njihove pare, sigurno ste našli kod monstruma zločinca, zovite ga kakav hoćete.A njemu treba suđenje,međunarodnog suda.Vi takve nagradite.
Stavite ga sa Šerakom u ćeliju, da proba njega pretući.
E jesi hrabar u pm …