Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
35 godina bez mogucnosti pomilovanja, sve manje od toga je smjesno. On se rodio da riba zatvorsku halu, to mu je sudbina, i da bude necija ruzna cura.
Treba mu glavu poslati na neki jači univerzitet , siguran sam da bi mogli naučnici proučiti seljakluk!
Jel moguce da u ovoj zemlji se ovom glavatom majmunu sudi ovoliko dugo? Jel moguce da ovaj vec nije kaznjen dozivotno? Ubio je 2 cure koje su tek trebale da zive, uzivaju u zivotu, zaljube se, stvaraju porodicu... Pobjego sa lica mjesta, i na sve to majmun svim silama pokusava da se izvuce dobije sto manju kaznu.. Ovaj treba smrtnu kaznu dobiti, i dobio bi da nije u ovoj zemlji ebenoj.. Ovako amin da grijesim, ali dobice 15 godina i za 5 je vani.. Dobro dosli u BIH, i kad roditelji imaju kesa
Batko..budi primjer svima.. 39 , malo manje od ČETERESNICE... Ubio si dvije porodice...zauvijek
Budnji za 2 dana okončan slučaj , naređeno puštanje vode od strane suda i to dostavljeno stranama u sporu iako znamo da putuje bar 3 dana obavijest. Ubici djevojčica 4 godine se sudi ,jbteeeeeee pa Zimbabve je za nas Tito
"Srbijanski vjestak". I njegovi nalazi su relevantni? Hajte molim vas! Da li treba ista vise kazati? Žalosno! Sramota! Sramota! Sramota!
Tipicna sosonka celava glava,koznjak ,trenerka,pederisa I nike....
Dali ima on i svi koji ga brane srce dudu imaju li imalo savjesti eh kad imas para vezu ko naj jebe male ljude osuditi na 50 godina jos pobjegao sa lica mjesta i to u drugu zemlju
Ma vidi što je oglavatilo mamu jebalo
Sefic je dvostruki ubica i tako treba biti i kaznjen. Njegov bijeg i nepruzanje pomoci je samo jos veci argument njegove zlocinacke naravi.
Treba odležati 30+ godina i na kraju svega mu ne dati da prirodno umre nego ga ubiti
Vješaj to državo za primjer drugima
Cim izadje iz zatvora, autom cu ga pregaziti vise puta.
Pogledaj mu samo glavurinu i facu 🤢🤢🤢🤢🤢
Ne daj Boze nikome ali ne znam da bi mi ovaj muflon bio dugo ziv i on i familija mu, pujjjj odvratnog li sistema zna se da je kriv i tolike godine se presheravaju.
Mevlid za 2 metka dobio toliko.......
Jel moguće da ovo još traje?!