Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba legalizirati marihuanu u BiH da se i ova država obogati. Prodavati u apotekama legalno po šibicu na LK i na 7 dana i evidentirati da se ne bi neko nakupovao pa prodavao po okolnim državama. Bih bi za mjesec dana bila Švica...
koji bi tu turizam bio i ljeti i zimi dobri hoteli, dobri hosteli, dobri prevoznici dobri trgovci, dobra država...
Propade Papetu ulozeno!
"pronašla 14 pakovanja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu"??? Koju? Jer marihuana nije droga, bar ne u normalnim zemljama.
Preseli se odmah u tu "normalnu" zemlju a ovdje važe sadašnj zakoni.
Ja nemam s tim problema, ima toga okolo nas na bacanje, bilo ono legalno ili ne, a što se tiče seljenja nisam ga ljubitelj, ja sam više za varijantu da se svi vrate na svoje i žive tamo gdje su rođeni. Pošto sam ja rođen ovdje nijedan PAPAK me neće istjerat odavde. 'naš?! Nego ko me je'be kad živim u primitivnoj i nazadnoj državi!