Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su vam partizani krivi??
...ništa osim što su im vratili dalmaciju i istru...j­ebo ih ante pavelić u po mozga retardiranog...
Ovo je HDZ izveo, kako bi unio smutnju u Mostar, zavadio jos vise, radio jos vise na podjelama, kako bi ocuvao na kraju birokratiju i zlocinacke kantone koji isisavaju krv gradjanima Federacije. Donekle time podrzavaju i SDA i SDP sa ovakvim postupcima, jer ce na kraju biti zavadi pa vladaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Borili se protiv fasizma,pobijedili ga,i docekali da ih sljam desnicarski ponizava ovako.Pokoljenja onih koji su u 2 svjetskom ratu porzavali Hitlera i Pavelica.
Poput ovog skrnavljenja groblja od strane Hrvatske Fasisticke zajednice, i Srbadija je u Banja Luci ukinula Titovu ulicu, i promjenila ime u "Srpskih ratnika", a u izmisljenom i vjestackom i nepostojecem "istocnom Sarajevu" postoji ulica Draze Mihajlovica. Tito, kao jedini antifasista, likvidirao je i Antu Pavelica i Drazu Mihajlovica. Normalno da ga zbog toga, komunjare, koje je odrhranio komunizam, prije svega mislim na Franju Tudjmana i SLobodana Milosevica, su udaraili na Tita jer su fasisti i kriminalci. Tako ce Milosevic Tita nazivati Ustasom, a Tudjman ce ga nazivati Cetnikom. U citavu tu pricu ubraja se i komunisticki-ustasa Mate Boban, inace rodjak Ustaskog poglavnika Rafaela Bobana iz Gruda, koji je za sve krivio Srbe a zapravo Bosnjake ubijao umjesto Srba. Pomijesana komunisticka ideologija sa ustaskim fasizmom daje rezultat zvani HDZ. Licemjerno je rehabilitovati Kardinala Stepinca, ustaskog zlotvora, a u isto vrijeme tvrditi da je Tito zasluzan sto su Hrvati pobijedili...
Joj Bosnoslave, daj cuti molim te ne mogu vise citat te tvoje gluposti. U redu je, ti i tvoji su iskljucivo zrtve a ostali supci. Ne pomenu nigdje svog Aliju, on mora da je bio zadrti komunista i Titova desna ruka???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bošnjaci nikad nece shvatiti da Hrvati nikada nece prihvatiti partizane, da ih smatraju zlocincima, kao sto i jesu, kao sto su i r ekle sve relevantne svjetkse historijske instance. ALi, jbg, Bošnjo je Bošnjo.
Kako je lijeo vidjeti mladost koja pozdravlja sa partizanskim pozdravom drzeci zastavu pod kojom smo pobijedili fazizam i nacizam i ipak zivjeli prilicno dobro postovani od cijelog svijeta.
Komunisti su najveca bagra na svijetu bili pobili fratre na Sirokom Brijegu Bleiburg Koliko je uDBA pobila neduznih ljudi u inostranstvu i jos mnogo njih,mogo bi sada nabrajat cjeli dan to su govna i treba se rezpolucijom osuditi komunizam i tito kao najveci zlocinac jebeni bravar http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=19039:okrutni-komunistiko-partizanski-zloini-nad-hrvatima-i-srbima-u-lici&catid=28:povijesni-identitet&Itemid=112
Na što su ovi iz istočnog sve spremni samo da bi ovi iz zapadnog bili krivi.
Tony Soprana *** li ti pleme komplet,Grad Mostar postoji tisuču godina i nikada nije bilo hrvatske i muslimanske strane Mostara dok nije došao HDZ I ti češ nekom zabraniti kretanje i proteste jer je to "hrvatska" strana majku ti j...nije ovo Hrvatska utuli to sebi u tu pileču glavu.
Znaci fasiti zapalili. U fasiste spadaju ustase??
tko su bili ustaše, dedo, babo,amdiža, dajdža, komšija....
Svaka čast, treba bagerom preko groblja preći i izroviti gamad, neka nemaju ni u grobovima mira. Odmetnici, izdajice naroda svoga.
Zapalaći se ustaškim piromanima kuće. Živi bili pa vidjeli!
Vidi V Dethera što je promjenio ime u nezavisnahecegbosna e moj jado nisi ti vidio Hercegovine odavno Ti da imaš muda nebi išao preko PROXY SERVERA i pisao ovo što pišeš jado jadni Koliko je to sati sada u USA opsss mislio sam u Hercegovini
Jest ima vas mnogo hercegbosanac. Ma sta ja raspravljam sa nacionalnom manjinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nermine pajdo, di to gori, krvi ti Issove? http://www.sutra.ba/slike/politika/politicari/Niksic_i_Jerko_Lijan-CZ.jpg
Izvinte raja (a pogotovu ona čaršijska). Uvaženi gospodin Lijanović je ipak naš ministar poljoprivrede i šumarstva. Ja se malo zaletio, jbga. Izvinte!
A vidi tek ovog polutana, tkzv. "Predsjednika Federacije", sa 300 glasova na izborima. http://www.obican.ba/wp-content/uploads/2013/04/zivko-budimir1.jpg
Strašno je što SDP Mostra preko ovakvih stvari želi potaknuti etničke sukobe...sramota za SDP ¨!!!!!
Lagumdžija, ustašo i komunjaro ( apogotovu lopove), što narodu ne kažeš kako BiH tužilaštvo godinama ne procesuira Jerku Ivankovića Lijanovića, tvog frenda i koalicionog partnera. Hypo banci je dužan preko 130 miliona eura, a državi utajio poreza preko 70 miliona eura. Lagumdžija, koliko je tebi dao?
a kretena, ako su "tuđi" kreteni onda me nije briga, ali ako su "moji", a vrlo je lako moguće da jesu, ma na.ebem im se najmilijih ženskih članova obitelji, bez obzira na godine, kilažu, boju kose i ostale ne bitne stvari...
Meni se ipak više sviđaju plavuše, mlađe i onako malo mršavije, ali ne previše mršave. Eto tako.
meni ja pak najbitnije da se redovno tuširaju, sve ostalo je sporedno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokaz da fašizam još uvijek postoji među nama, nažalost!!!!!!!!!! Drznici jedni, sram vas bilo.