Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi dileri i kriminalci sto se opare, iz tibre stup idu level up, u tibru nova otoka..........go kriminal i prostitucija, zao mi postenih ljudi sto tamo kupe stan, valja opstati u onom okruzenju, da ne kazem djecu odgajati.............
tibra pare majstore
Jel onaj Banda.H. pusten,,,,, Sto je uhapsen povodom paljenja po stupu zadnji put
Leglo prostitucije, primarna klijentela zaposlenici sudstva i tužilaštva, cijeli grad to zna , kažu da postoje i katalozi za klijente
Kako mene ta prostitucija uvijek zaobidje!?!!?
Nova otoka - veci kriminal Stara otoka - sitni kriminal
kriminal u cvijetu mladosti Pogrešno parkiranje 40KM, haha
Samo jako, samo palite i uništavajte. Sto vise palite i kradete, sve je manje ove nepotrebne tvorevine. Samo tako!!!!
Video kamera sa night vision 4k HD je zakon, a kosta samo oko 100KM, dok auto kosta najmanje 20 hiljadarki I stavis fino da snima i na micro SD card i na "video storage" online. Instaliras u auto i za ne daj Boze nesrece, ali i ako ti se ovako nesto desi, najprije pozoves policiju i das dokazni materijal visokog kvaliteta, a onda "oderes" osiguranje nakon sto smjeste idiota iza brave.
@Spectatorr I dobiješ snimak maskiranog lika kako ti posipa auto i pali u roku od 10 sekundi...
@Spectatorr Ta kamera u autu je u kombinaciji sa "motion sensor" kamerom koja izgleda kao obicna sijalica i "zavije" se u sijalicno grlo. Pa nek oproba onaj ko ima muuda da dodje i radi toliku stetu bilo kome. ( Po prirodi posla "devrim" sa nepostenim ljudima, ali nikad nisam postavio samo jednu kameru da bih uhvatio lopova na djelu)
Slucajno sam prepoznao auto po tablicama. Znam lika cist je ,samo ima prgavu narav
Otoka ko tibra lostala
Šta je to naselilo Novu Otoku?!?!?!?
@MudrolijeizSarajeva Kako šta? Pa isti kriminalci i olos koji su kupovali stanove po tibri. Ne treba zaboraviti i Fadila čija kćerka također posjeduje stan u naselju.
Samo Milicija.
Sarajevo je postalo jedan običan geto!
Prvo koje je zapaljeno u zadnje vrijeme a da nije na Stupu.
alarmantna je cinjenica koliko je doslja dogmizalo u Nas grad
@oholiSDApljackasi Ovdje imas svega, samo ne Sarajlija.
Opet! Šta li je tim mozgovima pa uništavaju tuđu imovinu?!