Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRISJELA MU GUZOVAČA
zakrčili mu se balvani poprijeko u krvnim žilama.
Meni ovi doktori nisu jasni. Uzrok zakrčenje... Pa bilo je zakrčeno i prije pa je čovjek obavljao svoj posao. Što je baš sada preminuo ?
saučešće porodici ali ipak fizička kondicija kod naših vrlih policajaca je dominantna i na zavidnom nivou, stomakovi se objesili do peta
ko ono bi vlasnik klix ba mayu neki mario i dario
Svi mi u BiH smo dozivili nesto prije 20 godina. Jakog razloga za nesvjest LOL
@znaci, a ti drugi put nemoj plaćati meso drotovima nego lijepo plati kaznu za prekršaj koji napraviš pa će svima biti bolje u ovoj bijednoj državi.
23 10.02.2013. u 15:38 Ja policije i k.u.r.c.a. Nek vide makar noz,pozli im,hahahaha ----------------------Glupsone jadni. Sta, ako je covjek u tom momentu dozivio nesto, nesto pre 20 ili manje godina. Ta ista scena bi mogla biti razlog njegovog padanja u nesvijest. Porodici moje saucesce.
Mora da je neka debela krmchina bio. Hajde, neka se i crvi pocaste malo drotovinom
pa normalno kad nam je murija "fit"
Ja policije i k.u.r.c.a. Nek vide makar noz,pozli im,hahahaha
doslo mu glave ono besplatno masno meso koje dobije u zamjenu za napisanu kaznu
Saučešće porodici