Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gornji link pogrešan Ovo vrijedi gledati više nego čiatati vijesti. http://www.youtube.com/watch?v=cRTf6U233y0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WqHPUAhcOXU
Čini mi se da je prije trebalo osuditi majku na 10 godina robije. Ovo me podsjeća na kazališnu predstavu ili film,,Biće, biće\'\'.
Stvarno su ovi Hrvati bezze, ne pokazuju nimalo razumijevanja za to što nam je zulum ušao u krv i gene!
komentar ti je glup ko k.u...rac.
mora da je genocidas srbin porijeklom, zato mu i ktiktorix krije ime !
treba mu guzove razvalitttttt
Samo da dodam, neka ovakve stvari budu upozorenje djevojkama koje lakomisleno nasjedaju na lazna obecanja. Obavezno procitati clanak sa linka jer ovaj stupidni portal vijest uvijek povrsno objavi. http://www.vecernji.hr/vijesti/osuden-zadru-zatocio-djevojku-silovao-je-drzao-kruhu-vodi-clanak-420207
Kada neki Bosnjak napravi pizdariju, onda je Bosnjak i nista vise. Kada neki vlah iz sumske ili ujkan iz Hercegovine napravi pizdariju, onda je \"drzavljanin BiH\", mamu li vam yeb.em novinarsku.