Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mislis puste, treba ga preuzeti tamo direkt... ako samo 20 minuta na slobodi provede sakrit ce ga Srbija nekako
čeka njega interpol 20 metara od kapije zatvora
e cuj Srbija xce ga sakriti hahaha kakav si ti mamlazone
Navodno je sakrio oruzje AK-47 u cipelu, naravno sve dok se vozio putnickim automobilom.
Trebace mu dobar sudski prevodilac kao sto je Jasna Filipovic Bojic.
I da je sve tako kako kažu,ovaj Macan je zaslužio bar 20 godina
Ne treba ga osudit dok se prica drugog aktera ne saslusa sigurno je imao nekw pogodnosti jer je zet i muz porodice koja je mogla utjecat na ishod preko svojih vezica mozda ga je bas on ubijo pa gura na drugog da ne bude osudjen pravosnazno na 5 godina a ovaj kad dodje dokaze da nije on i pojeo vuk magarca treba organizovat skajp sudjenje da se suoce kao zika i elez a onda ovom macanu dat petaka samo sto je sutio pa idemo dalje do 15 kao saucesniku ako vec jeste tako
Hapšenje ovog Save ne amnestira Macana koji je saučesnik i koji je pune tri godine šutio o ubistvima naših policajaca. Šta više, još se i krio.
taj mrzi i svabe
kako je krenulo macanu ce jos i odstetu nastelit
Sve ih dobro prvo namlatiti a onda zatvoriti do kraja zivota
na ovoj fotografiji se vidi da je ispucano vise metaka samo na vratima imaju 3 rupe a objasnjenje advokata Macanvog je da je ovaj Savo neki biatlonac i da je hirurskom preciznoscu pogodio u sljepocnicu i ne sjecam se gdje jos. uglavnom nesto ne stima, na slici se vidi da je ispucano hejbet metaka.
Toliko rupa ima u ovoj prici. Koda neko zeli samo da formalno zatvori slucaj.
e moj Savo bijednice, valja ti do kraja zivota biti u zatvoru, a poslije u dzehenem bijednice mali
hahahahahahhaha znao sam da je obavjestajna prica fol 2024 godine ce ga isporuciti
Urednik ovog teksta pod hitno sam sebi da da otkaz, dno novinarstva
Samo da hairli stigne u BiH taj mrzitelj Bošnjaka i da hair dođe u zatvor u Zenicu ,a da Alah da da bude u odjeljenju gdje su vehabije. AMIN
jel ovo onaj sto mrzi muslimane lol prica za malu djecu kakav se ovdje kriminal desava nismo ni svjesni...