Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako voze nije cudo bezobrazluk nevidjeni
U jednom od tih razgovora Damir Hadžić, tadašnji načelnik Općine Novi Grad, na preporuku Fikreta Musića, tadašnjeg predsjednika sarajevskog Kantonalnog odbora SDP-a da se “pripazi” Željka Komšića i tadašnjeg direktora Uprave policije Federacije Zlatka Miletića , Hadžić samouvjereno, prostački, kočijaški poručuje: “J…t ću ja njima ma-er, kad-tad!”
Zato pod rotirkama i pratnjom kada Dodik nije u vozilima??? Zure kuci na rucak??? Ne dao bog ali tako mogu prouzrokovati nezgodu gdje ce iz suprotnog smijera ici neki clan njihove porodice sta onda,mozda bi tada shvatili da i za njih vaze neka pravila.
Pa ni Tito nije stalno drzao upaljene sirene i preticao sve zivo kad je isao autom.
http://www.youtube.com/watch?v=udwP9qPYzf8&feature=plcp
Kako ne daju komentarisati Bakira I.? Jbt ovaj portal stvarno nema iste arsine. Zlayoglua, Dodu, Damira i ostale možeš, a Sulju, Bakira i druge zelene ne mozes bez fb. Ne daju ni Ban Ki-ja komentariat. Ne možeš komentirati i ono što je trčo po koševu i bacao korejske sihire da Bugari prođu.
Trebao je citirati čuvene mislioce: \"Kome ba mi da se prilagođavamo???? Treba oni nama da se prilagode.\" Jeste mnogo gluplje ali je blaže.
Zalosno je sto kod nas medonje koje se vozaju pod takozvanom pratnjom budu u koloni od 15 vozila koja imaju neke bljeskalice i ne postuju ama bas nikakva pravila. Suludo je sklanjati se takvim kabadahijama i ugrozavati sopstvenu bezbjednost. Steta sto ce taj posteni kamiondzija koji je vozio normalno biti okrivljen jer je ugrozio nebeskog vodu i doveo u pitanje cak i samo oretanje zemlje oko svoje osi pa i oko sunca.
Neki dan sam se vracao sa mora. Odmah poslije Mostara naisao je Audi Q7 u pratnji. Ljudi moji, steta sto nisam imao kameru da snimim to ludovanje po cesti, to preticanje po punoj liniji i okuci. Ocito da za te guzonje zakon ne vazi. Molim Boga da im se sto cesce takve stvari dogadjaju, upravo zbog gore navedenog ponasanja na cesti. Fuj!!!!
j-e-b--o-l-i-v-a-s predsjednik u s-u-p-a-k
pa eto izmedju ostalog ti si ih birao ti si im kupio vozilo i samim tim si im omogucio da se ponasaju tako
ovo su ti sve ramazanlije sto pisu ove zle komentare. al saprat ce oni usta veceras jednom klipacom ili radlerom, radler nije strasan ima samo 2 posto alkohola
glupost, Dodik nije u vozilu a rotacija aktivirana i vazi da su \"pod pratnjom\". Ugrozavaju saobracaj i kad nemaju potrebe za tim.
zivio buntovnik
Treba ove S.rbe sve p.oturciti pa da dobiju vrecu brasna kao mojndedo
ja se samo hitnoj i vatrogascima sklanjam!!
Do nezgode je došlo, jer vozač teretnog vozila nije ispoštovao saobraćajna pravila koja važe kada su vozila sa pratnjom na putu.\" mrzim ove papcine iz pratnje, koji kontaju da su glavni na cesti... ne kontam gdje oni to zure i zasto ne mogu voziti kao svi normalni ljudi..