Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesreća u saobraćaju se može desiti svakome, ali bijeg sa mjesta nesreće treba tretirati kao nejveće krivično djelo
Nije nesreca zgaziti pjesaka, nego nepaznja...
Našli su nekog spremnog, da za cifru prihvati odgovornost...
Sve ih u Zenicu, i vlasnika i vozaca, suvozaca, svee!!!
Jao ovog troprstaskog teroristickog bolesnika
Jest ovim Spahovicima ovaj Porshe peh auto , prvo Benjo sad Izo :D
Koji si ti Bine maler,kad sam ime procitao uopšte me ne cudi da si udario covjeka i pobjegao.Čudi me kako si uspio doći iz Zenice ovamo a da samo jednog pješaka udaris.Sreca mlad je Bine,može tu još robije stat.
Izo udario a ramic krmak debeli ce uzet na sebe
Izo Spahovic je udario, a ovo dok su našli ko će uzeti na sebe. Selam
Gdje ime?
Ovdje se radi o nekoj muljazi...
Sve nesto zakukuljeno i zamumuljeno. Bezsadrzajno, nedoreceno, isprazno. "Vozac se udaljio u nepoznatom pravcu". Sve floskula do floskule i to se zove clanak koji bi trebao informirati. Kazes nesto a zapravo ne kazes nista. Rijeci - propuh. Kao i klix 'novinarstvo'
Zmaj ga zgaziooo
Sve je dokazivo-a toga sto je priznao treba testirati zna li i upaliti vozilo!i policija nasjeda na svakakve fore!vlasnika u prdekanu dok ne propjeva!a DNK s volana obavezno!pa onda u prdekanu zbog laganja!DOSTA VISE POVLAŠTENIH OD POVLAŠTENIH!
Ko je vlasnik Poršea?
Kakav je ovo naopak sistem….pa uhapsite vlasnika dok ne dokaže da nije on vozio…čuj neko “reko” nisam ja vozio i oni drugog “ganjaju”
Garant je zdimio u Srbiju....tamo svi begaju.
Bez da me neko pogresno shvati, ali kad je u pitanju dijete nekog poznatog, poput recimo Dnisa Tanovica, vozac se odmah nadje i sankcionise. Danima smo citali o tome. Zakoni i pravda trebaju biti jednaki za sve. Ovdje gdje zivim, svi snosimo istu odgovornost, zvali se Mujo, Marko, Mario ili Markus. Recite mi sada gdje je ko gradjanin drugog reda, u inostranstvu ili u vlastitoj zemlji?
Brineta, necemo te pogresno shvatiti, nego ili ti nisi informirana pa govoris napamet ili namjerno lazes. Naime, vozac kpji je udario Danisovog sina nije pobjegao pa ga nije trebalo ni traziti a tako ni " odmah naslo" jer je rijec o poznatoj osobi, kako to to hoces predstaviti i ne uzimaj dijete u usta i pusti druge ljude na miru sa usporedbama kakve pravis, pogotovo sto su ti usporedbe promasene.
Cim je to iz zenice ne moze valjat.. cernobilac
Odbjegli autopilot!