Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravka, nije to vozač iz Hrvatske, to je divljak iz Hrvatske. Odlicno da je bio kamion iz kontra smjera a neki auto sa porodicom.
Nit se moze ovdje preticati nit brzo voziti tako da divljak nije, druga stvar uopce momak nije iz Hrvatske nego iz BiH , vjerovatno je telefon u pitanju, a tvoj komentar je jadan
momak je iz BiH, vjecito se glupirao, tipkao po mobitelu i eto stiglo ga
Malo se kurci o malo preticao
GTA Nadioci. CJ, Tommy Vercetti i Niko Belic ovuda vozili
Dobar auto, dovar vozac, dobra voznja i dobro dobra budaletina!!!!!!!!
jedna od najlosijih i najdosadnijih cesta. Oduzi se do autoputa ko teravija.
Hrvatske tablice ne znace nuzno da je vozac iz Hrvatske.
Sto prije onaj zakon uvesti.
Ima otpad 100 metara dalje.
E dobro si ga uredio Roki
Kakve ima veze odaklen itd.. Uzas se desio a vi prepucavate se jeli Bosanac hrvat srbin..krv je svaka crvena..jeb. vas nacionalizam..Da mu je lahka zemlja ko god i u sta god vjeruje.
Muslimanska posla
Htio da pokaže kako se vozi...
Nabacila se nova Hercegovacka masina, registrovan u Hr, jer su im tamo firme. Hercegovci su poznti po pogibijama u autima.
pa kupi mercedes A klasa, prije bi to bilo ko da tenk udario, malo blatobran upali i vozi, danas sve plastika i dva šarafa drže
zavisi kako koji, od A klase svaki majstor bjezi, vec E klasa je druga priča.
Škutor iz Splita
Nije iz Hrvatske momak je odavde, zivi tu blizu mjesta nesrece
Zanimljive boje kucne fasade u pozadini, pitam se koja je boja sa bocne strane
Svi znamo kako se vozi u tamo i u hercegovini