Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orden za ljudskost na djelu. Legendo !
Tuga
Svaka cast care na ljudskosti. Posto ja neznam bil spasio focaka u Sarajevu.
Bakire, zar te nije stid da se Bosnjak-Musliman vratio iz Sarajeva gdje nema zdravstveno osiguranje u rodnu mu Focu ????? Bakire, raspo se da bog da !!!
Tuga :(
Pa valjda je Focak a sada u Sarajevu bar tako ide..
Cekaj malo, svezao novac za nogu i htio skociti u vodu? Zar se ne bi skvasio a i ako ga je zastitio, zar se ne bi odvezao prilikom smanjenja obujma noge?
Mora da nije imo francuzicu na glavi, jer da je imo taj Srbo bi pretpostavio da je musliman i sa halalom bi ga pustio da skoci.
Ne razumijem kako se neko može sprdati na ovu temu. Gdje je ljudskost? " Teško je bolestan, noga treba da mu se amputira, kaže da nema nikoga, da živi u Sarajevu, da nema ni zdravstveno osiguranje i da je došao u svoj grad, budući da je porijeklom Fočak, da se ubije gdje su mu i roditelji sahranjeni" "Posebno me je dirnulo što je oko zdrave noge zamotao novac, da bi, kada ga nađu, mogli da ga sahrane", kaže Kapetanov.
a kakve to veze Ima Sa Ustikolinom (slika)
Sta zena moze napraviti covjeku, sve su to vjestice😁
Sarajlija iz Istocnoj Sarajeva zasto Klix krije da je to Srbin da je bio Bosnjak vozac vi ga gurno u Drinu takvi su oni.
PA mogo se baciti sa bine na BEmbaši, osim nije računao da će mu fočaci prirediti halal dženazu ??
Dabogda ti majka i kcerka fasovale tumor maligni
Foča je uvjek bio Bosnjacki grad dok nisu dosli krvolocni partizani zajedno s cetnicima izvrsili pokolj nad Bosnjacima 1943,repriza se desila i 92'.Bosnjaci tesko pameti dolaze,a najvise stradaju glupe jugobalije koji predaju oruzje i kunu se u diktatora tita,dodju cetnici i pobije mu pola familije.Allah i Bosnjaci
Hajde mi samo daj link na izvor ovog podatka vezano za partizane. Ne mogu više slušati gluposti koje balavurdija izvaljuje. Partizani su bili jedina antifašistička i oslobodilačka vojska na ovom području, upamtite to! Ovi koji vas drugačije uče su vjerovatno bili domaći izdajnici pa su im svi drugi krivi što su dobili po pi*ki.
@Ivanms da,da antiFASISTICKA vojska isto kao i jna sto je bila :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)