Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je kad bilo ko ode pod zemlju nasilnim putem, nesretnim slučajem... ne bih nikom poželio saobraćajku. Jednu sam preživio. I kad se auto zaustavilo, samo sam se pitao mogu li noge micati... naježim se kad se sjetim!
@Pacifistalevelhigh Istina, ali najcesci uzrok je neprilagodjena brzina, nepostovanje pravila, alkohol i droga... Znaci uvijek je do sofera.... Imamo malo previse saobracajnih slucajeva. 600 poginulih i 10.000 ranjenih godisnje....
Sto im ova puna linija zapinje, trebalo bi je ukinuti, kod svake nesrece ona prisutna... Nesto ovdje nije u redu...
Prisutna na skoro svakoj nepreglednoj krivini. Nevjerovatno.
balavurdija sjede u auto i misli da je dobar vozac i da sve zna a nisu mu roditelji rekli da je auto kao oruzje jer mozes nekog da ubijes
Sipu ga kerovi lafo koliko ima ovih golf 2 cupi da moze kupio bi covjek bjednici i u svakom udesu debili krivo je novo auto rijetko golf 2 bjedo pizda vam materina neodgojena.
Neznam sta je se desilo,ali citam cesto komentare o golfu vako nako.Sigurno ima ih stari i nisu 100% ispravni ali nisu ni toliko nesigurni da vize na bosanskim putu 40-100 na sat..a cesto puna linija preticanje i jaka auta su uzrok,a uzrok je sofer iza volana tome..Sabur porodici.
Koliko ovih Golfova dvica još ima? Garant niko ovdje nije bio vezan čim su i ova dvojica iz Audija teško povrijeđeni, mada Audi nije tako puno ni razbijen kao ova zahrđala konzerva od dvice...RIP
U trenutku udesa je sigurno od korone preminuo
U Liješnici (Natron) su prije rata bili bazeni, jedan veliki i mali dječiji, odma pored stanice lokalnog voza. Često sam tam išo. Baš je dobro bilo.
I opet golf 2 !! Sta ocekujete od auta 35 godina starih
A voze ga kao da je 2010 godiste. Sucut porodici.
@skenda01 ne seri govno jedno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RIP
Taman se naviklo bez ovakvih vijesti dok traje ova korona kriza. Porodici saucesce.