Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trčite vi preko pruge a ljudi vam napravili prečice, i puteve da prelazite kao ljudi, Bgm kao da imate 7 života. Pa nije voz auto pa da može kočiti kad se vama prohtije.. Bože sačuvaj..
šta će sad anti vozački lobi da izjavi. Voz divljao po šinama ? voz od ranije poznat policiji ? Mašinovođi doživotno uzeti vozačku ? uvesti strožije kazne za vozove koji voze brže od 50 km/h ? Suzbiti trakanje vozova ? Voz prošao kroz crveno ?
@El.ovako prvo u naselju binjezevo se prelazi preko pruge bez ikakve rampe bez ista znaci ne pisi nebuloze, drugo nije jedino mjesto gdje nista nije napravljeno kod nas voz se vozi bez problema bez ikakvih zastitnih prelaza tako da smanji strasti niko nije lud da umire od voza
migranti sjede po pruzi a cugaju ko rusi sigurno prispo malo
@ajlaivic Jeste, jer nikad voz nije udario pijanog Bošnjaka. Ja osobno znam dvojicu što su tako poginuli.
Bosna_30 gospodine ili gospođo nije ni važno. Živim u Binježevu već 35 godina.. Ne znam samo gdje ste vi vidjeli da se rampa postavlja tamo gdje se kreću pješaci, a ne vozila? Kakve vi nebuloze pišete, ako znaš da nemaš dovoljno snage da pretrčiš pruguuu, ili da bezbijedno pređeš idi okolo, a ne da u mraku ne vidiš svjetlo ili ne čuješ sirenu voza.. nemoguće, tako da ne pametujete jer pojma nemate..
Da nije Ana Karenjina?
Atif
Mene kao vozača je strah voziti kakvih budala (pješaka) ima na ulici.
Only in Bosnia and Herzegovina.
ovo vise nije normalno...svaki dan nesta
kad ne vidis objekat od 100tona koji proizvodi 120 decibela zvuka
Da nije babo Atif?
gasite komentare