Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imbecili, retardi, što se radujete tuđoj nesreći, i sama će vas stići. Pa i ovaj pokojnik, lahka mu zemlja, je ljudsko biće i Božiji rob. Svi vi koji pišete ovakve jadne i bolesne komentare imate svoje najmilije, pa pazite da se to ne vrati vašim roditeljima, vašoj djeci.
BAZA STOJKOVIĆI=LOGOR KACE=FIZIČKO I PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE BOŠNJAKA 93 krv nek se krvlju spire i to je pošteno
Covjeh je Hrvat .Pokoj mu dusi.
ubise ga turci
a sto likujete ...pa pravi muslimani lol
stvarno ste bolesni !
dobar četnik mrtav četnik
ja sam vojnik sreće, mene metak neće! prevario se
ako ima istocna,znaci ima i bliskoiStocna!
ako ima istočna ima i zapadna, samo sto ni zapad nije sto je nekad bio
onda vjerovatno imaju i istocne bjelave, istocni vratnik, istocna otoka, sve sto dodje istocno....ja koliko znam za jednu ilidzu sa alejom i vrelom bosne...za istocnu nikad cuo
pa valjda istocno od Ilidze.
gdje dodje Istocna Ilidza???
Super...jedan četo manje u slijedećem neminovnom ratu.
narkos bio......