Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosno je kad \"djeca\" narkomani napaduju nekog kao što je Đeno, umjesto da im on bude uzor u životu, a po mnogo čemu bi mogao biti npr. fakultetski je obrazovan, zaposlen je u uglednoj firmi, stranački je angažovan i zalaže se za bolju budućnost mladih..i još mnogo toga, o tom čovjeku se roman može napisati pozitivnih stvari..sve pošteno u životu stekao svojom pameti, radom i ...., i opet ponavljam da on nebi trebao biti meta napada, već uzor svim mladim ljudima.
Đeno kraljuuuuuuu moj...gigantu moj...nek ti se napuše ovi što te ne vole !!!
netreba numanovice protjerat iz vg. treba srebrenicane nek idu odakle su dosli
Nebi bilo lose i ovaj selmir da promijeni mail ;) hahahahahaha
Nejra,makar promjeni taj e-mail..napisi neku glupost...Na tvojoj sam strani,nego postaje ofirno !....Adzo izdrzi !!!
DZenane koji si ti jad,jad jadova....djeca te biju e da te ko hoce i ubiti....
TREBA OCISTIT NASU LIJEPU VOGOSCU OD OVIH NUMANOVICA I NJIHOVIH PEKINEZERAA
zar taj Dzeno moze biti uzor nekome dok je s Fudom u poganim poslovima daj nebudite smijesni hahahahaha
pustite incijale puna imena i prezimena aktera :)
Tesko je majkama a i djeci u Vogosci,zalosno je kakve traume prezivljava mala Ilda Numanovic,da li njen otac misli o njoj i njenom djetinstvu,,ni je sve u parama,a pogotovu na koi nacin su zaradjene.
nece ni oni dugooooooo......
Svi gradjani vogosce trebaju stati na stranu ovih momaka i rjesiti see ovih Fuda i Fudinih pijuna sto nam truju nasu omladinu . Momci samo naprijed . Imate podrsku nas starijih gradjana .
e vala kad nisu dileri iza resetaka sto bi bio i neko ko im se suprostavi...konacno i neko normalan da se javi a da nije na strani DILERA
murise kako su ti kuci valja sad na robijo jedno 2 godina a kuca osta sama i majka sa njom bice svegaa
Ja Fudu i Dzenu vidjam po Vogosci svaki dan, a ne znam gdje se kriju ovi \'\'mangupi\'\'
Ova vogosca bi bila najljepse i najmirnije mjesto da nema ovih Numanovica ova nasa djeca odavde svi se znaju i ne vjerujem da bi bilo nekih vecih incidenata pustite nasu djecu neka hodaju ovim gradom i otidjite vise pojavom nam se gadite !!!