Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa znal netko kod vas postavit skelu kako treba malo malo skela ovo skela ono pala ubila .....
Zna samo skupo i sporo , ovako potplatins nadzora i inspekciju i to ide vise para danasnjim "gazdama" ostaje a ako ko pogine , ... jbg desi se
Nije bolan samo do skele nego 'gdje ćeš zgradu pravit čovjeku iznad kuće? To može samo kod nas ( za 500stoja inspekciji) i u crtanom filmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je vise postalo suvisno spekulisat ako si iz SDA mozes sta hoces i bez skele i inspekcije i nadzora i sta hoces , ljudi su potrosna roba a novac je na prvom mjestu.
PUHNE VJETAR I SA GRAĐEVINE LETE ŠTAFLE NA SVE STRANE :)))). TAKVE SU KOD NAS GRAĐEVINE. _""Oko objekta, tačnije manje zgrade, nalaze se kuće. Iako smo bili protiv, Općina im je dala dozvolu za izgradnju. Ali, u posljednje vrijeme padaju grede, željezo i slični materijali i inspekcija je dolazila tri puta. Nakon toga postavili su vreće s pijeskom kao zaštitu, ali riječ je objektu visokom između 12 i 15 metara. Kada je puklo, svi smo se prepali, a posebno snaha koja je bila s bebom u potkrovlju", rekao je za Klix.ba Safet Merdžanić, vlasnik kuće." Hahaha, postavili za zaštitu vreće sa pjeskom? :))))))) a objekat visok oko 15 m. Pa kakvi dunđeri rade na ovom objektu? Ima li školovanih građevinara? Postoje li za njih propisi gradnje? Inspekcija, ako nije potplaćena, a i ako jeste potplaćena, MORA POD HITNO ZATVORITI GRADILIŠTE, zaštiti imovinu i ljude, pa tek onda nastaviti radove. A jest neko ukliještio zgradu među privatne kuće. Ovo se samo kod nas može ovako graditi.
Snaha se plaho pripala :(
hahahahaahaa ***te snaha sta ce u potkrovlju sa bebom
SDA ;)
Imne mogu da vjerujem da mi Bosanci imamo problem sa gradnjom a u Njemackoj smo najjaci u tome, ma jbg opet dijaspora je dijaspora
Nekad nisi mogodignuti red cigli vise na kuci,a da ne prijavis, a sada "biznismeni" grade zgrade a dozvole ce doci usput- ako Bog da.
ovde noc pada grubo...
ha ha naša posla sve inženjeri i majstori sa diplomamama hahahaha diplome pokupovane sve do jedne
Pitam se da li se ovdje može išta napravit a da skela ne "rokne" . . . Yebem ti aljkavost i "lako ćemo" . . .
garant radna akcija za nekog od bjede.. svi za hapu
...dok se neko ne objesi za muda, ovo će biti svakodnevnica....
AJDEEE BAAA, BOLIII NAS BRIGA ! STA PISETE OVO? NEMATE STA PAMETNIJE PISAT NEGO OVO ! TOTALNO NEBITNO NAMA !
VJETAR JE OBORIO
U Sarajevu sve kuća na kući, nije ni čudo.
Grad je postao premal za ovoliki broj stanovnika.
ovu malu kucu je trebalo izmjestiti prvo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puhno vjetar jbg.