Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u BiH sve je moguće tako da su vrjedniji kursevi od 6 mjeseci i lutkarski fakulteti nego diploma recimo jednog Diplomiranog Kriminaliste koi je završio Fakultet VII stepen 4 godine studija a takvih kriminalista ima svugdje više nego na inspektorskim pozicijama (gdje bi trebalo da budu) da obavljaju poslove za koje su završili Fakultet.
Ja bio dvaput. Jednom odnio pare drugi put otišao po papire. Mada kontam sledeće godine postati direktor škole pa ću nadoknaditi propušteno.
Svi ste vi komplet Srbijanski FALSIFIKAT
pa kad je u BL mogao raditi \' hirurg \' sa laznom diplomom ovo me i ne cudi
Neko cudo falsifikovana diploma. Koliko ih samo ima u JU Dom Zdravlja Kanton Sarajevo. Lafa Bihac, Zenica, Travnik,Banja Luka i sve to za vrijeme radnog vremena se skoluje po sumnjivim fakultetima lafa visa a do juce nisu znali omjere za terapiju nemaju pojma sta znaci sub cutano, intra muskularno kod njih je laboratorija \"labaratorija\" sda takvi imaju zvanje vise med .sestre. Tuga jad i cemer pa narod je narod nije stako i za veterinu bi bilo grehota kupiti diplomu a ne za zdravstvenog radnika. Moga bi ih sad poimice poredati ali nije mjesto ni vrijeme postoji drugi nacin. Strpljen spasen polako a sigurno znam da ima pravde i ako Bog da pobjedice znanje i pravda kad tad.
Kad bi pokrenuli neku akciju u Sarajevu vidjeli bi koliko kod nas ima falsificiranih diploma, a da ne govorim koliko je bilo u ratu poklonjenih ocjena..... doktorati prepisani..... niko nista ne provjerava.......UŽAS
u sarajevu najvise socijalnih radnika, vecina zaposlena u drzevnim institucijama svih nivoa... naravno ne kao socijalni radnici, vec kao VSS /po bolonji za koju se ne zna da li je VŠS ili VSS/ drustvenog smjera... i vecina na rukovodecim pozicijama... *bem ti nepravdu i diplome koje su kupljene, falisifikovane, poklonjene.... hocemo li ikada doci \"paneti\" ?
Ja imam diplomu KV zidara,pa mogul radit makar ko savjetnik u tom ebenom dodikstanu,,mozda bi mogo proc,,
Srpska sama po sebi je LAZNA !!!
99 % imaju falc diplome,zamisliti radio kao vjestak,glup kao dodik -(konj)
hajde da se kladimo da će čojek i dalje raditi svoj falsificirani posao i da će dobiti povišicu
stvarno ne kontaš pa to je i bio cilj da prođe zastara i da mu se sada lijepo prizna falsificirana diploma i da čojek može legalno raditi i vršiti balističko vještačenje putanje metka pod oglom od devedeset stepeni
pa ljudi moji idel iko u školu
ebite se i vi i vaše pomirenje.
što me čudi. Čiji falsifikat ima Mile?
Drago mi je što radiš na pomirenju naroda u Bih. A šta misliš, da u tvom Sarajevu nema niko sa falsifikovanom diplomom?