Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kod nas u USA bi odmah metak u čelo dobio od policajca.....
TERORISANJE OMLADINE: Prisjetimo se da je mafijaš Milorad Dodik poslao svoje naoružane bandite da zlostavljaju goloruku omladinu Banja Luke, jer ta omladina pokušava sačuvati zelene površine u gradu od Dodikove građevinske mafije. Pitam se, ako neko zlostavlja omladinu iz svog naroda, šta je tek spreman uraditi protiv omladine drugih naroda ?
udri drota, hahahahaha
Ne daju svoj park
Nista novo kod u genocidnoj tvorevini i od genocidnog naroda. Samo bi Oluja stvari dovela u red
Samo tako udri te stoku i bandu
DA NISU KORISTILI OVU NOVU DROGU STO LJUDE PRETVARA U KANIBALE ...??? sreca pa u banjoj luci nema sosona puno odmah bi bilo da su ih oni napali ...
KO uvijek srbi barbari na djelu ! DIVLJACI ! Jadna srpska nejac koja je bacena lavovima ! SIKTER!
ti si bas besposlen covjek jelde? uzmi od mame marku otidji druze u kafic ko svi,razigraj kladionicu (uplati na francusku).meni svaki put pomogne
Umri bre gnjido mosnjacka.
OPREZ OMLADINO U BANJOJ LUCI: Moji doušnici iz srpskih političkih (i vojnih) bandi su mi javili da se tajno razmatra nakon povlačenja EULEX-a, mogućnost opkoljavanja, pa istrijebljenja nesrpskih naroda sa Kosova, jer onda nebi bilo izbjegličkih kolona na teritoriji EU i USA, pa bi etničko čišćenje bilo uspješno obavljeno. Plan istrijebljenja ima sljedeće tri faze: 1-istovremeni napad srba iz Srbije prema pravcima Peć i Gnjilane, 2-zatvaranje obruča u blizini tromeđe Kosova, Albanije i Makedonije, 3-konačno istrijebljenje nesrba po uzoru na srebrenički genocid u Bosni.
Etničko čišćenje nesrpskih naroda u najperfidnijem obliku četništva, odmah nakon smrti diktatora Tita godine 1980-e , započelo je nad bošnjacima Sandžaka, i traje i danas. Regionalizacija \"moderne\" Srbije je zamišljena upravo tako da se oteža pošten i legalan život bošnjačkim trgovcima u Sandžaku, pa zbog toga mnogi pokušavaju pobjeći u zapadnu Evropu ili Sarajevo. Kosovski albanci, kad su to primijetili digli su se na masovne demonstracije 1981 godine, kako bi izbjegli sudbinu sandžačkih bošnjaka.
Omladino BanjaLuke, prisetimo se još jednom: NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
Narode, da vas podsetim na opštepoznatu činjenicu da kriminal razara ekonomiju svake države, i da tu nema izuzetaka. U razorenoj ekonomiji je veoma teško pošteno živeti. Dakle omladino, zar nebi voleli da vi i vaša deca imate nadu u svetliju budućnost ??? Ili mislite i dalje tražiti utehu u četničkom srbizmu (alkohol, narkotici, laganje, kriminal i nasilje uopšteno) ???
PRANGIJA: Veliko je pitanje hoće li se moći organizovati pošteni izbori bez krvoprolića na teritorijama koje kontroliše mafijaš Milorad Dodik koji u posljednje vrijeme sve češće naslanja stražnjicu na zid. Možda neće biti moguće izbjeći scenario sa Dodikom, kao u Libiji sa Gadafijem: PRIJEPODNE VALJANJE U MULJU, POSLIJEPODNE PRANGIJA U BULJU.
Poželjno bi bilo da doznamo identitet (adrese i lokacije) političkih policijskih uprava, da im otvorimo arhive na Internetu.
Udri djubrad pandursku!!!!!!!!!!!!!!!!!