Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove instalacije se uvijek nekako zapale navece kad nigdje nikog nema...
Radi se o jednom od najgorih robovlasnika negdje od Brčkog. I tu će da puše radnici. Kažu da je čuveni bingo robovlasnik nakon požara u Lukavcu postrojio radnike te galameći im pokazivao kako se gasi požar na zapaljenoj kutiji. Zamisli uletiš da gasiš požar kao laik pp aparatom i eksplodira neka hemikalija?
Samo osiguraj i nemoj se sikirati!!!, koa i ostali svii!!!
Vidjeli ste sigurno sivi s klasa coupe amg nov je kostao 250 000KM i vise to je od gazde, trebao je i on izgoriti...
E neka je vala da znate kako je tu raditi ne bi ga zalili ni sekunde radis neprijavljen 3 mjeseca pa onda ko fol prijava plata 600KM izdrzao sam cijelih 7 dana, ovakve firme ne bi trebalo da pistoje, Bingo je za ove Google vjeruj te...
opet je osiguranje to koje ce da plate ovi agentiosiguranja jedva cekaju nda sklope policu a ne gledaju i ne razmisljaju kome to rade i da ce to u neka doba da plane a obicni smrtnik sa osiguranjem vodi nbitku da naplati par stoja stetu
Nabiju gazde dugove prema drzavi i radnicima i onda traže spas u samozapalenju vlastite imovine Recimo da ima smisla al nemora značiti Žali bože prirode i okoliša
Zanimljivo radi se sa drvetom, puno aparata a nema protivpožarni sistem.
E to je onaj naš seljakluk kad se radi par stotina maraka "uštede" na autonomnom sistemu za gašenje ovako pusti da požar proguta nekoliko miliona. Protivpožarna zaštita je samo još kod nas zayebancija i neka vrsta smaranja, ozbiljan svijet se prema tom problemu ozbiljno i odnosi.
Vatra likes this.
kako nastane tako i nestane ma sta god da se je desilo
a interesantno sve firme izgore kad je noc
spali pa od osiguranja naplati
Nemaju vatrodojavu, senzore nista
Nije ga osigurao od samozapaljivanja
ko god šta god. opet sirotinja raja sisa motku. od čega ljudi da familiju hrane, račune da plaćaju ? daj bože da nije namjerno.
Na isti fazon je vec bilo dosta pozara, uglavnom u kantonu Sarajevo. Privatne firme, koje su zapale u poteskoce. I gle odjednom, pozar. I niti jednom nije utvrdjeno da je pozar podmetnut, i vlasnik uhapsen, jer iskljucivo on moze biti krivac i organizator podmetanja pozara. Znaci da se vjestaci koji rade na ovim slucajevima prodaju za pare. Ne bi me iznenadilo da se vec znaju i tarife, i da gazde prije nego sto zapale dio firme, najcesce skladiste, vec imaju sklopljen dil sa vjestacima.