Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze Boze, objesite ga za Mu..a i da tako visi!!!
Nije se tome cuditi.Svakakvog nesoja ima kod Babinih izdajnika.Tamo je najbolje migrante naseliti.Posteniji su od njih 100 puta.
Jel se zove Muhamed mozda , ako se zove ....
HOĆEMO JAVNI REGISTAR PEDOFILA!!!!
Prvi koji je bio , cak je i knjigu napiso
Samo treba poskidat ove predizborne idiote sa stubova i ovo govno objesit za prvi stub i nedirati dok se neraspadne kreten kretenski
Niko se ne pita kako majka ove djece nije nista primjetila,Po meni i njoj se treba suditi.Svaka majka primjecuje i najmanju promjenu kod djeteta.
Ovaj gori od Kacavende
Monstrumu otkinuti genitalije i posoliti ga! Kuda vodi ovo sve u pm.
Odrezati mu genitalije pa onda da vidimo hoce li imati takhvih ideja ponovo.
Debilcina,konjina to treba metak u celo i onda mu i taj metak od porodice naplatiti debilu fuj
Pogino
Samo Kastracija bez narkoze!
Nije se tome cuditi.Svakakvog nesoja ima kod Babinih izdajnika.Tamo je najbolje migrante naseliti.Posteniji su od njih 100 puta.
Babo te tvoj! I jedan i drugi!
PSAA TREBA ROKN.T KO STO SE JE ROKNULO 2500 RVACKIH "PTSP BRANITELJA"
Sad bi posteno bilo njega matorog iskoristit bludno dok ne umre.
Ruski investitor otkriva za CAPITAL: Ljudi iz vrha vlasti Srpske su dobili milione evra mita (VIDEO) 26. 10. 2020. / 12:37 – „Trenutno sam jako opasan čovjek za Republiku Srpsku i za ruske investitore jer imam mnogo informacija“ – „Prijete mi ubistvom, jer znam imena, datume, šta se prodavalo, kome se prodavalo, dokumente, foto, video, audio dokaze, prepisku, čak i dokumente koji nisu smjeli da budu u mojim rukama“