Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Kokain na njemu je lova ko njega radi a?
Gledaj mudraca kako osudjuju hapsenje dilera, kaze sto ne hapsite politicare, ove one... A kad mu dijete dodje kuci sa drogom od tog dilera, onda je svako kriv, od drzave sto ga nije uhapsila do nastavnika u skoli sto ga nije naucio da to ne valja, krivi pingvini, eskimi... Svi su mu tad krivi samo nije on kriv...
Mi u starom gradu redovno cujemo da su najveci dileri trenutno smjesteni u tibrinim zgradama na stupu. A odakle ta informacija pojma nemam, samo tako glasine dolaze. Ako niste znali, istrazite to... Jednim udarcem 20 muha. ;)
Trgovci...kao da je to registrovana djelatnost 👏🏻
zasto udarate ercegovcima na kasiku,to im je kruv.
Hoce li biti kakvih AKCIJA hapsenja politicara zbog lopovluka kradza visemilijonskih prevara zaposljavanja kompletne familije manipulisanja korumpiranosti,hocete li uhapsiti ubicu Dzenana Memica !!! Pred nosom vam slonovi prolaze vi hapsite sitnu buraniju koja je prinudzena da se snalazi.
Pa tačno ne daju ljudima da rade pošteno.
Legalizujte marihuanu balkanski primitivci.
jeste zajebani hapsi te travare, pusti narod nek pusi nemoze biti gore nego sav ovaj politicki otrov koji ih zamara
Samo hapsi tu gamad drogašku. Sve sami agronomi i obrtnici hahah
Ne kontam ovakve članke dok je akcija u toku?! Sada svi koji su u tome mogu da se riješe dokaza. Misli li iko o takvim stvarima pri objavi ovakvih članaka dok traje akcija?!
zabvinut sam
Rat protiv droge i narko-mafije se jedino moze dobiti liberalizacijom droga
trgovci ili dileri ?
A ja se ponadao hapse poloticare...