Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupili se papci na Ilincici da ispeku Janje, ko jbe izolaciju.
Bravo za vatrogasce. Hvala im na hrabrosti. Riskiraju svoje zivote za nas.
Svaka cast na solidarnosti ostalih vatrogasaca.
Kad je u TZ pozar odma je i u SA zanimljivo pa sto SA ne prikaze OBOLJELE kod njih gradonacelnik je na SKAYP VEZI i dje u TZ dosao covjek brine za svoj grad .Veceras u 20 casova TZ je odala pocas vatrogascima sto to ne pise .E OVAKO JE SLOGA U GRADU PA NEK NAZIVAJU KAKO ZELE NEMA ZATASKAVANJA I LAZI BRAVO TUZLA
Svaka vatra pravi dim, čim vidiš da gori kažnjavaj pa neće više palit.
Prvi vijesnik proljeća u Bosni su ovi požari koje izazovu idioti roštiljajući i paleći korov po njivama. Haj ti debilu objasni kakve to može imati posljedice uz najmanji povjetrac..
Da li ce tuzilastvo imati petlju da procesuira fikreta muslimovica, agenta KOS-a, koji je izazvao pozar kod Gracanice?
Hapsi ove nemarne levate
Erdogan i slavna AK partija podigli su Tursku za 100% !! Turski sin !!
O pa je bo vam ja majku vise sa ovim paljenjem pun nam penis ove korone jos i ovo ...