Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se MB Citaro mogao zapaliti u berlinu........................... Interesantno da je još jedan sa CRS Schmid reklamom (Izbrisana su slova pa se sad ne vidi) skroz iznutra izgorio
zapalio sam plamen na krovu tvom, neka gori gori gori gori gori
@average amer...NOOOOO...WRONG I THINK THAT IS YOUR BURNING ASS THE FUCKING serborussian MOTHERFUCKER.
@fotograf ispravka: sve su zumirane osim slike 4 ...max zum... al ajd nebitno. nek je ziva glava :)
@fotograf e izvini jarane sljedeci cu put pazit dok nabrzinu snimam da budu perfektne lol (inace po meni, neukom fotografu, sve izgledaju dobre osim zumiranih sto je i poprilicno normalno) aj zivio
Niđe nacijonalističkih komentara?????
\"Prema riječima Samire Kadić, portparola GRAS-a, dim je odmah uočen, a vozač je iz predostrožnosti koristio protupožarni aparat Službe protivpožarne zaštite ovog preduzeća, iako plamena nije bilo.\" A šta je ovo narandžasto na prvoj slici Kadićko? Krovni roštilj? Uvodite dodatne kontrole za naplatu karata dok vam vozila gore! Vaš vozni par nije adekvatan ni za prevoz krompira a ne ljudi. Kada ste posljednji put kupili novo vozilo? Ono što žutih novih autobusa koje ste dobili kao donaciju od Japana dobro ste ishrndali i ne pada vam na pamet da uložite u popravke. Da ne govorim u kakvom su stranju oni trolejbusi dobiveni polovni kao donacija iz Njemačke. Pa onda tramvaji iz Holancije... Postali smo svjetski otpad! Kada ćete kupiti neko novo vozilo bagro lopovska??? Samo gledate kako da vam neko udijeli sadaku bijednici!
U pravu si vala moke, i go..va..na.. A komentara is pro.lje.va
Za ovo da ja kupujem mjesecnu ma hocu K***C, sto sam kupovao sam kupovao, covjek hoce rakiju da pece na troli hahah
Prži se srce moje zbog trole oveeeeeeeeeeeee...... ali ja ipak mislim da su slike moje :S ???
Čitatelj portala je ovaj događaj slikao sa NOKIA N97 !!! Slike nisu dobrog kvaliteta s obzirom da taj telefon košta 1000 KM. Naročito one zumirane.
Ja samo schedoh da priupalim cigar kad no buknu plamen ;) a nije ovo nista sta nas ceka sledece je da putnici guraju trolu a karta sitnica 1,60 km vozio se ti jednu ili 101 stanicu...sreca pa nam je standard ko njemacki inace ib pocrkali ;)
slike su moje
\"iako plamena nije bilo\" vjerovatno se citatelj igra photoshopom
\"Prema riječima Samire Kadić, portparola GRAS-a, dim je odmah uočen, a vozač je iz predostrožnosti koristio protupožarni aparat Službe protivpožarne zaštite ovog preduzeća, iako plamena nije bilo.\" Joj samire sto je luda, cuj plamena nije bilo, ma ja, fotomontaza :))