Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debili!
Kamere kamere I kamere!!!!!
Imaju kamere u blizini. Majmzne uhvatiti i onda ih tim stablima udarati dok se ne polome oni a ne stabla
Da Bog da im trebalo ovih 8 stabala za zraka...
@golfdvojka2 Onda ce i nama trebat :(
Droga je cudo!
Fantomke, maske, crna odijela, zesci kriminal..a plan je hajmo lomiti drvece...kakav mangupluk..mislim zesce zajebani tipovi
To je stvar odgoja,Nafiska se i misli da je sila.
Mi bi na zapad?
UHVATITI I JAVNO OBJESITI PSIHOPATE KAD IH UHVATITE SVE IM POLOMITI U KUCAMA GDJE ZIVE
Stoka debilska
Stoka
Znaci nigdje kamere na tom potezu…..ni oko zgrade saveza…..sta je cudno u Kandaharu?
Treba im ga gurnuti u pakšu na sred šetališta
Odmah u KPZ Zenica, u okove sve po po poveljama ujedinjenih naroda
I ovo neka vijest???8.milijardi od akciza je nestalo!?!30.godina pljacke i niko nije kriv!
Nezadovoljstvo doktora,inzinjera..........
Žalosno al je tako, kako zavod za planiranje grada od BBI do Ilidže nije isplanirao ni jedan park ljudi jednostavno više ne znaju za stabla i zelenilo I TA STABLA SMATRAJU PRIJETNJOM, ŠTO GOVORI I OVAJ PRIMJER OVIH RUŠITELJA
@tajfun2018 Dobro sto nisu isplanirali ni jedan park, nego su dozvolili i idalje dozvoljavaju unistavanje ono malo postojecih sto smo imali... Jos kad presjeku Vilsonovo setaliste, to ce tek veselo da bude..
@tajfun2018 E nek je sdp planiro ko je dao tibri dozvole nego Damir Hadzic on je rod sa njim!! Nije ih sda čupala! Sdp usto kompletno alipasino gdje je zelenilo bilo zgrade sve nikle!!
Opet vlasi!!!
Halo parmak u sumu pa sjeci drva.