Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Čekamo da nam on potom da svoje mišljenje, dakle ništa prije ponedjeljka ili utorka" Cekamo da vjestak dobije upuste sta i kako da kaze, citaj: slaze. Znamo svi da su u proizvodnim pogonima uslovi Zastite na radu - nula. Ako je kriv poslodavac, naravno da ce se zataskati.
.......šta je bilo......pobrkali žice kod proizvodnje prsluka za zapad.....
@sdastrankaseljaka ......šta je seljačić iz maoče.......koga svrbi taj se i češe......
@Jack_Goff .........još jedan......
Život je ništa, treba se čuvat na radnom mjestu. Zaboli direktore, sve je osigurano, sigurna fotelja i mjesto. Mada je ova firma jaka, poslije velikih poplava su sve mašine zamjenjene..
A čludo bi bilo da je pozna uzrok eksplozije.
zasto slika iz poplave? kazu da zbog ovoga natronka nece pocet ponovo proizvodit do januara...
robovlasnici uzimaju anatomske fotelje da zastite ledja i supcice od hemoroida a radnicima vele zastita na radu ne treba
zelim brz oporavak svima.