Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako?
Sta tu ima da se uvrdjuje? Policajci muslimani, poceo ramazan i put dug. Pozlilo ljudima od gladi pa napravili saobracajku. Eto sta je.
Par puta sam naletio na taj nadimak ovdje ali nikad nisam obraco paznju na to. Ljudi svasta pisu ;-) Pozdrav i tebi! Sve najbolje.
respect. Commija mozes upratiti, mislim da je trenutno na moru, nema ga trenutno:) Ali ima finta sa f5, poslije svakog like-a, pritisne se f5. Kako god imas pozz i respect cak i kao Srbin:)
Nema na cemu! Evo ti jos jedan plus zato sto koristis Fajerfoks ;-) A, Srbin zato sto sam Srbin. Sta cu takav sam se rodio. ;-) U oskudnoj i hladnoj bosanskoj planinskoj prirodi nije od mene nesto drugo moglo ni postati vec onaj tipican gorstak. A, ko je commi? Znam da je to nadimak za komuniste ali ne znam ko je iza tog nadimka.
hvala ti. a sto srbin? Lik si pravi. Hladan si i slican si veoma commiju
Mozilla firefox koristim.
Ne znam koji internet citac koristis ali u principu sve sto trebas je da nadjes medju opcijama da ti ne prihvata kolacice od stranica. Tako ti Sarajevo-X ne moze pratiti koliko si puta klikno.
Ti koji psujes tokom ramazanskog posta ces nekome analizirati identitet? Zemljo Arabijo otvaraj se ;-)
kako uspijes toliko vise od mene imati klickova u sekundi. pa bježiš mi sigurno minimalno 3:1. kako? Ako moze odgovor. RESPECT
Stvarno si umisljeni sdp-ovski bilde. evo analiziram ti komentare i oni su ti nigdje veze sa tvojim identitetom. Klocu jedan hakerski...
Jarane, ba, kakav si mi ti to zemljak kad me rodjenog Bosanca ne mozes podnjeti? Sta bi da sam doso iz Srbije u Bosnu ko ti? ;-)
Nema šta, svaka ti je na mjestu . . . al\' u k.u.r.c.u. Nema mi ništa odvratnije, nego kada mi neko sa vučije luke počne govoriti \"jarane\" .... bljak, fuj, pu! J e b o ti ja ma.ter u usta, ovako iskreno, bez okolišanja!
Evo prođe 11h, jesi li to preskočio terapiju, ili više ne djeluje ? ? ? S kim se to ti posvađa, bolan i ne bio .!.
Jarane, odmakni se od istine koju moras prepoznavati. Istina ili je ocigledna ili se do nje dolazi spoznajom. A, ona koju moras prepoznati je sve samo nije istine. PS: Da je sve sto postoji jestivo tebe odavno nebi bilo medju postojecima ;-)
HEBAO ti ZLATKO mamaru u stau i platio joj sa budžetskim nocem o kojem pricas. HHHHHHHHAAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAA A rusit ti mamu u stau, rusiti takve bildee kao sto si ti. Rusiti sve i poceti od O... H.e.b.a.o. ti Zlatko MAMU