Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo inspektor,sad policajac utopljen u Zivinicama...I u jednom i u drugom slucaju nema tragova nasilja i to Se odamah konstatovalo..Kazu da nista nije slucajno.Tesko porodicama sa ovakvim pravosudjem i tuzilastvima
Ubili decka u Brckom, upucali covjeka u Gorazdu, pa ovo s utapanjem......sve cudno
Zna li neko o kome se radi,barem ime i prezime.?
*ili
Nema logike, ali uvijek postoji mala šansa da se i to desi. Ili zaplivao sa svom onom težinom na sebi (pištolj, toki voki, lisice...), ili imao neku bolest (bronhitis, astma, alergija...) ili pa u nezgodnom položaju. I samom mi se desilo jednom da zabijem glavu u coca cola flašu od 2,5 litra, i zamalo mi flaša nije ušla u oko. Sreća čep tup. Bukvalno ugurao oko u mozak. Isto tako kad skočim na krevet, prikliještim crijeva, skoro da ispadnu. Ili naslonim prst na nos, i odleti u oko...
Policajac pa ne zna plivati bas se iznenadio.
pa možda primaju svakakve, recimo čitao sam onaj pravilnik o zdravstvenim uslovima za dobivanje vozačke dozvole, kao ne smiješ imati duševne bolesti (anksizonost, shizofreniju, depresiju, bipolarni...), ali mene samo pitali 'jesi li zdrav', ja slagao da jesam, i oni napisali u zdravstvenom uvjerenju 'kaže da je zdrav'. I dadoše mi vozačku u Sarajevu. Morao sam polagati naravno, ali smotan sam dosta.
Šta će čojk u ta doba pokraj rijeke? Policajac pa se utopio. Kakvi su to policajci jbt led? Smrdi ovaj slučaj ko ceknuti som!
Mozda je samo kriv sto je posten bio
ja ne vjerujem vise nikom! Ko zna sta se radi iza kulisa i onda dodje neki potkovani inspektor i pise sta oce
Pa sta je onda,samobistvo,sto pisete kad neznate sta je.