Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac je uzimao od građana iz fiktivne ispostave EP, vraćao fiktivni kusur, uzimao fiktivne godišnje odmore a sada će fiktivno da mu sude... umjesto da je fiktivno napustio fiktivnu zemlju...
jeftino si prodao obraz jarane.....
Kladionica ga yebbala,zlo su kockarnice
Sram te bilo, kradeš 5 hiljada! Budi Tibra pa duguj poreza 9 miliona, il' ko Hadžić i Radeljaš odmah milion zagrabi. I takvih je po državi koliko hoćeš. Tako radi prava gospoda, a ne papanjski ko ti. I treba te zatvoriti, a onu gospodu na slobodu, normalno.
već smo došli do faze kad "o sirotu i zec q__rac oštri"
Koji maloumnik moraš bit da ovo uradiš.