Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su poznati pedofili!
Prvi se javio, traži slike ispod gačica, zove je da se javi na mob, učit će je svašta, gleda li filmove poslije 00:00h. I, sad on nije kriv, zbog čega? A zna koliko dijete ima godina, samo zatvor!
@KacavendaVlahsiIije pedofilu krezavi!
pa nije obecastio curicu samo jer je na vrijeme sprijecen, kako onda nema djela a trazio maloljetnici da se slika dole.kako moze biti nevin. sta je trebalo da joj uradi pa da onda sud ga osudi na 2 godine jel...
Cuj obecastio. OMG, gdje zivimo.
https://avaz.ba/vijesti/bakirova-minuta/403623/onda-ko-je-ubio-celu Tika taka, tika taka 💀💀💀💀💀
Prvi put kad je izasla vijest ove ovce s klixa htjele da zapale covjeka.. a kako ispade nevin covjek...
kako je nevin trazio joj da slika...o cemu pricas
@hajdobri Navodno, mozda djevojcica ima lazi profil, mislim da mora imati lazni profil da bi se mogla registrovati na drustvene mreze... Ima tu mnogo nerazjasnjenih stvari.. Ali covjek je nevin dok se ne dokaze suprotno..
Nikad od Srbina covjeka
Sto se tice pedofila, u demokratskim drzavama pedofilija je dozvoljena, odnosno imas pravo drkat na dijecije slike al nemas pravo uhodit i slikat djecu a naravno nj spavat s njima tako da je on pred zakonom cist jer je uredno trazio slike
A sta cemo sa nedemokratskim, gdje je dozvoljeno ozeniti djevojcicu od 9g recimo? Ili obrezivati zene, na silu zeniti itd. Bar su zene u demokratskim zemljama zasticene ko medvjedi. Osim ako to one same zele naravno.
Spustit donju granicu za sex sa 18 na 15 a ko bude isao ispod 15 odma eutanazija i problem rijesen
Granica je već na 14, važi zakon iz SFRJ.
@KacavendaVlahsiIije Imala je manje od 14, piše u tekstu.
Cuj 13 godina. Isus imao zenu maloljetnicu, imao djecu, imao cak i ljubavnicu. I to je sve izbrisano, kako su pisali nova evandjelja.
posteno
Čuj pedofilija s 13 godina, a Djevica Marija se uredno udala i rodila Isusa sa 14, što je bila normalna praksa Jevreja vijekovima!
Od Srbina nikad covjeka
Đikanistan
jes al u K. zgembali ga pa sad se lafo sam prijavio... inace mi smo jako moralan narod.