Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je svojoj sposoban ovo da uradi, sta ce tek tudjoj. 40 godina za g0vn0
uvesti smrtnu kaznu...
Djes nanu ubit. Ovo odma na vjesala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Motiv je mozda koristoljublje, ali sa obzirom na 24 uboda rijec je o psihopati kojeg treba zatvoriti i baciti kljuc, neka istrune u nekom podrumu.
Sreća imaju puna imena i prezimena jer bi odmah bilo komentara tipa, redovno stanje u smrdsloj, šta očekivati od geno.idaša itd itd itd, i obratno kako već na klixu znaju. Ovo je definitivno užas, država je kriva što dilere ne, drži u zatvoru a narkoman pokupi na prisilno liječenje, bio bi red u državu samo takav.
Vise uboda nego sto godina ima..ako mu je droga pomutila mozak da razumijem, sve ostalo za vjesala
Droga cini cuda...zafalilo. Ali kad tad neke stvari covjeka pocnu proganjati, neke slike se počnu vracati. Pa ce lijepo otici kupiti metar štrika i okoncati mizeriju od zivota.
Zamisli 24 uboda. 24! Iskreno me je strah kakvih ljudi ima među nama. Bože sačuvaj nas u pravom smislu riječi...
zafalilo za robe a jadna nana nije imala 😔
kojih sve prihopata u ovoj drzavi zivi nevherovatno!!
Vidi se da se razumije u narkotike. Nema zla kao što je droga!
muka mi je od vijesti i bolesnog drustva, osjetim depresiju, tugu, bijes i paniku. Ozbiljno razmisljam da uzmem staru nokiu, da odjavim internet i izbacim tv iz stana
Objeste ga za primjer drugim da bude...
PRIJE TOg GUZIJO NANU
Psihijatru obaveznoo
Civilizacijski potop drustva!
Ubio je tempo, društvo, dostupnost svih opijata, svih poroka svima. Bez morala ogoljeno društvo više i ne nemamo osjećaj željenja. Naka nam je Bog na pomoći, društvo je davno diglo ruke da hvata novac
Nanio nani ,poceli ste da pisete u rimi...
koji levat