Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro, zao mi je uvijek kad neko umre, ali wtf?sad svi kukaju kako je bio fin, bla bla, kad je bio na vlasti, onda je i on bio krminilac, mafijas, lopov, nista ne radi, nista ne valja.... kod nas covjek mora da umre da bi se neko zapitao ko je i sta je (bio).
Mi svi sada mozemo da nagadjamo sta je i kako je. Njemu je bilo sudjeno da umre taj dan. Tako mu je dragi Allah odredio i nek ostane tako. Rahmet mu dusi.Samo jedno nedostajat ce nam dosta posebno Zenicanima a sigurno i krajsnicima.
kažu da je bio sklon konzumiranju vijagre...
Neka mu vjecni rahmet.Samo ne kontam,zasto je ovaj clanak u rubrici crna hronika
Zaista mi je tesko pala smrt naseg premijera,nasa ulica ce biti neobicna bez njega,to je jedan od rijetkih ako ne i jedini politicar cije je ponasanje bilo tako slobodno od svake vrste oholosti i umisljenosti koje odlikuje sve politicare u BiH,tako je bio obican i tako pristupacan da je to zivo cudo.Nedostajat ce nam Ahmet.Caffe Charlie i ul Aska Borica nece biti ista bez njega...Njegovoj porodici iskreno,najiskrenije saucesce.
odakle mu 33 miliona ti odvratni licemjerni slatkorječivi čovječe ? lopina i kurvar...mnogo je preciznije od onoga što si ti napisao...zar ne ? Lik je bio dio SDA kriminalne piramide...Mogu mislit šta se on poslova rastalio....33 miliona na računu se seru na tu tvoju priču
Kao prvo da mu dragi Allah oprosti sve grijehe i da mu da lijepi Dzenet. Mi oni koji smo ga znali personalno mi znamo da je bio dobar covjek. Nazalost uvijek ima pojedinaca koji se nadju sa glupim komentarima. Pustite covjeka sad da na miru bude ukopan. Nazalost izgubili smo osobu koja dosta znacila Bosni. Ali sto kazu Allahu je bio drazi
raciga 24.07.2008. u 12:34 Daaaj od jucer ste ga svi pljuvali i psovali a sad kad umre odjednom heroj. Tako je uvijek Muzicar pravi muziku nikoga ga ne slusa kad umre ondja je odjendom najbolji i svi ga ko eto vole i uvijek su volili(slucaj Adi). Bas me nervira te sa ovim sta ga zalite koji djavo? OK umro pa sta.I koji trenutak da se pripremamo ne razumijem sta? mislim da si u pravu
Oce otici Branka sada?
NEKA VALA NEK POCRKAJU SVI, NECE LI NAM BITI BOLJE
Neka mu je vjecni rahmet
Ne predaje se rahmet dok se mejt ne spusti u mezar al eto..... Nek mu dragi Allah Dž.Š. podari lijepi Džennet
nek mu je rahmet dusi
Daaaj od jucer ste ga svi pljuvali i psovali a sad kad umre odjednom heroj. Tako je uvijek Muzicar pravi muziku nikoga ga ne slusa kad umre ondja je odjendom najbolji i svi ga ko eto vole i uvijek su volili(slucaj Adi). Bas me nervira te sa ovim sta ga zalite koji djavo? OK umro pa sta.I koji trenutak da se pripremamo ne razumijem sta?
Allah dragi najbolje zna ko je i koliko bio dobar !!!
neka mu je vjecni rahmet....bio je dobar covjek