Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umislio i sofer da je serif! 😂
@Libertino ....umislio šofer da je Huso Ćesir.......
I takva pogan na budzetu i voza gradonacelnika?! 😁
Policija u Mostaru ne zna napisat "Mostar". Meni na kaznu pisali "Motar" , "PU Motar". Ime malim početnim slovom itd... Šta očekivat od takvih?
Nije on napao čovjeka, već diktafon, jel tako Bake? :D
Ko god napadne novinara kazna zatvora od 58 godina !!!!!!!
Osudit na 28 godina zatvora !!!!!!
Barabu zasluzeno kazniti a MZ i OHR moraju iznaci modus za organizovanje demokratskih izbore i prekinuti ovu visedecenijsku vladavinu kriminalne mafije kojima je samo zastitni zid briga sa nacionalne strane.
Nigdje ne idem bez kamere, a snimim i kameru na ulici da imam dokaz da tu ima kamera! 🎥
Mostar "stolni" velegrad lol.
I sad ce ga novinar tuzit , jel ovaj papak nema nikakva prava ( mada su kod nas privatni vozaci na nivou james bonda ) da ga fata. i opet iz budzeta kojeg narod puni.
Raspušćat muriju
HDZ kamenjari
Ove iz vlade treba direktno poslati na deponiju da prave analize. 😇
HDZ krezube spodobe
treba ove mafijaske uhljebe pocet dovoditi u vinklo...previse im je furset u glavu udario...protjerase nam omladinu ali ako pocne pucati film nekom od nas ratnih diverzanata...nece se dobro provesti...previse je nepotizma korupcije laznih diploma i politickih ubistava...