Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sitna kradja.Neko rizikovo' zbog 540 km i danas to ispade najveci problem u drzavi a sto svaki dan maznu milione, na razlicite nacine,Bakirovi,Covicevi,Dodikovi,Lagumdzijini i ostali foteljasi to nije problem,to je zastita nacionalnog interesa.
Oni su bili gologuzi dok nisu poceli da stite vitalne nacionalne interese al brate pretjerase u sticenju jer sad narod hoda gologuz sa nacionalnim interesom.
Ne kontam Solomon.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moli čovjek Boga da mu pošalje 100 KM i naiđe hodža i to čuje. Uzima novčanik i u novčaniku samo 50 KM. Sažali se na čovjeka i dade mu 50 KM. Kad je hodža otišao čovjek se opet obraća Bogu: Bože hvala ti al' nemoj više slati po hodži odmah je pola ukr'o :D
Pouka te sale je itekako bitna i realna, bolesnici smo nezahvalnosti i samo se buni svijet na sve a malo sta hoce uraditi...
Normalno da je realno samo đikani ne shvataju pouku ovog vica al' 'ajd mladi su naučit' će :)
Biciklisti, jebli hm..#$%&
yebo vas pisljivih 540 KM, sto ne pisete koliko su covic, baki i ekipa pokrali, eno covke zeta uhljebio na direktorsku poziciju
MA DE BJEŽI !
540KM je teška krađa? Stvarno smiješno!
Sve preko 100 KM je teška krađa.
nek ih potrosi u jelu i oicu
novac je dobio noge
hodza ukro.
Додик?
Najvjerovatnije neko iz prvog safa. :D
Kad se ono ne boji Boga,znaci da se ne boji nikog i niceg,u prevodu ubijte kera,jer ce koliko sutra taj ker ubiti vas.
Bojis li se ti Deda Mraza ?
Ja vjerujem u BOGA,njega se bojim,kao sto bi trebao i svaki normalan covjek.Deda Mraz je divno djecije utociste u kojem sam uzivao i sada uzivam.Za vas koji ste toliko gordi da ismijavate svakoga koji vjeruje u Boga imam samo jednu poruku,molite se Bogu da nema Boga,jer u trenutku smrti,ako ste omasili u procjeni,pocinje vase stradanje.E,sada to vam je kao kocka,da li cu ja biti vise razocaran ako u trenutku smrti vidim da nema Boga ili ce te vi koji ne vjerujete,a vidite da ima Boga u trenutku smrti.Ja mislim da ste vi na gubitku.Covjek koji ne vjeruje u Boga je kao zivotinja,vodjen instinktima i culima,duhovno mrtav.Privlace ga najnizi porivi.Zivot bez Boga i zagrobnog zivota je besmislen i nije vrijedan zivljenja ni patnje.U tom slucaju se bolje roknuti,nego se patiti da bi tek tako umro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
đikani nikad neće biti otkriveni...
Sto ovi iz vjerskih objekata zicaju od naroda i to najvise od siromasnih ! Umjesto da oni dju njima , obrnuto ?!?! Koje ovce tito dragi !
mosnjacka posla
Vrati se u svoju jazbinu, životinjo prljava.