Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi carinici?To je neka greska,cisto sumnjam :)
bogami se pije u ovoj bosni glina i soja umjesto kafe.....
to Ginga.... kralj si ove hefte u svim kafanama u Capljini...
Fino, sad im zaplijeniti imovinu da nadoknade stetu koju su prouzrokovali budzetu i drzavi. Najvise olos boli kad ih se lupi po novcaniku.
Ma zna se ko je najvise ostetio budzet..Tako da ovih 30 mil je mala maca..jah
mislim da je ovo povezano sa nedavnim hapsenjima u vezi sverca kavom. http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=c7fa3eb0-1117-4a13-bfc1-075541ded8a7&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae
vodi g.ovna
"Preko carinskim ispostava Bosanska Gradiška i Bihać", citaj Banja Luka i Sarajevo.
Dok razvijeniji narodi koriste industrijsku spijunazu da ukradu tajne iz svijeta nauke i tehnologije i lakse se borili na svjetskom trzistu, Bosnjo krade humanitarnu pomoc, kredite za razvoj i buducnost svojoj drzavi i svojem narodu, a narod ko narod, ne previse pametan, a jos manje skolovan, naucio svercati kaHvu i stagod za smotati i usmrkati...a sve to moze zahvaliti aliji najvecem od I3alija, babi prvoga u safu koji jede zlatnim kasikama i smije se vasim komentarima..:(
Bihac kao da je na siciliji ...
Kazem ja, policija i policijske strukture su vrh kriminala u ovoj drzavi. Tu sve pocinje, a tek onda sudstvo. Naravno u svemu tome vlada politika.
@MG uvoznicima nista, nisu oni krivi sto imamo rupe u zakonu.
BRAVO! Samo naprijed - hapsi bagru! Dosta su se beskrupulazni seljaci sa srednjom skolom bogatili na racu korupcije u drzavi. Predlazem najstroze zatvorske kaze ako se djela dokazu. Za primjer!!!
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
".......a sva imovina oduzme i podijeli sirotinji.." A zašto bi se dijelila sirotinji???? Sirotinja treba da radi i zaradi svoj kruh i OBAVEZNU CIGARETU U USTIMA vlastitim radom, treba da se oslobodi postojećih obrazaca ponašanja da je netko dužan da je hrani i izdržava. Kompletan narod i način razmišljanja i djelovanja treba u Bosni i Hercegovini mijenjati bez obzira na nacionalnu i konfesionalnu pripadnost, a ne dijeliti "sirotinj" sadaku i milostinju.
A šta je sa onima za koje su ovo radili??? Hoćemo i njihova imena. Da se zna od koga ne treba kupovati. Nisu ovi carinici ovo samoinicijativno radili nego su za to od nekoga i plaćeni.
ja sam jednom prošvercov'o PEZ .. od maline .. sa likom Paje Patka na onom hepeku.. i nisam htio rec da imam nesto za prijavit.. cak sam se i podsmjehnuo..