Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu Klix o nepristrasnosti 😂😂😂
Od grupe stigose do 2 covjeka. Kakva buka, halabuka i neprovjerene informacije da su se cak i nasi politicari vikendom ustali da osudjuju a niko i ne zna sta se desilo.
prejadno je sve to..
Novinari su najveci olosi danasnjeg drustva !
niskorazredni novinari u niskorazrednoj državi
Novinari se moraju dovesti u red . Morate UVIJEK traziti izjavu druge STRANE , sto u ovom i SVAKOM DRUGOM slucaju znaci POSJETITI OPTUZENOG U PRITVORU i uzeti IZJAVU . Prvo neka svi pociste ispred svojih vrata .
To se zove PRETPOSTAVKA NEVINOSTI ,dok se ne dokaze suprotno . A vi novinarcici ste sebi dali za pravo da presuđujete . Provocirate sve redom i normalno da vas ,onda neka budala i napadne . Zato ubuduce , kontaktirajte SVE AKTERE i bez licnih zakljucaka i osuda .
"sloboda govora" ???!!!! kako je to apstraktno...
PRAVDA ZA HORDE ZLA
Ama policijo imam osjecaj da ste za opciju da se ova dvojica puste, samo ne vidim razloga
Što niste ovako Vedranovog ubicu hapsili?
Cuj verbalnog napada i udri po sirotinji
Pitarska FGR Foča-Goražde-Rogatica hahaha
siptari sa grbavice se javljaju
Hoce pojedini novinari da ih se zastiti, kukaju kako ih se napada a evo i za ovo slagase u sekundi i optuzise lazno da ih je neko drzao ko taoce u redakciji dok nisu obrisali vijest...
podrska novinarima kriminalci nam harajju i vladaju ulicama i gradovima siju strah a normalan covjek nesmije sebe ni druge braniti jer ce odgovarati
Klošari.
Uhapseni radi verbalne prepirke, pa prije mjesec covjek udara kamermana pa nije ovako hapsen... zalosno