Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sa svojim kolegom se snalazio i zarađivao novac" ... hahhahaahha .. malo kalaš, malo zolja ..
Ma ja. Sitnica. 😂😂
Pušteni na slobodu... Pa logično, momci su i izjavili su da nisu krivi. Da su rekli da su krivi, ne bi ih pustili.
Dobra cijena gloka pravo ako ima ko nek se javi
Krimose treba hapsiti, ali kad treba Dodika hapsiti za kojeg su ova dvojica male mace onda se upucuju molbe za saslusanje
A vas vecina glupana koji komentirate i nalazite unaprijed ljude krivima, ne razmisljate da bi i vi jednog dana mogli postati ad hoc kriminalci, samo zato sto ste nasjeli na neciju provokaciju?! Zrtveni janjci na trpezi globalne antiteroristicke koalicije!? Dok bosnjo dodje pameti 90% vojnosposobnih ce zavrsiti u raznim guantanamima.
ne kontam kako ces nasjest na neciju provokaciju ako mu prodajes kalasa?
Nismo ni sumnjali.
trebalo bi ova hapšenja, pa ekspresna puštanja odbijati od plate onim koji ih narede..
U zapadnim pravnim sistemima je pustanje okrivljenog da se brani sa slobode potpuno normalna stvar jer se okrivljeni smatra nevinim sve dok se ne dokaze optuzba. U rijetkim uslovima se okrivljeni drzi do sudjenja ali za to moraju da posoje cvrsti dokazi tuzioca da bi ta osoba ozbiljno ugrozila sigurnost gradjana ako bi bila pustena da se brani sa slobode ili bi ta osoba napustila zemlju prije samog sudjenja.
@BivsiTurcin3 slazem se, samo koga je nas sistem osudio nakon pustanja iz pritvora? postotak je vjerovatno jednocifren.. jer se odmah nakon hapsenja ispostavi da je taj neki xy u rodu sa nekim velikim X-om i eto ti belaja.. i urgencije..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu misliti da ovi iz SIPA nisu autore filma ni zamolili za integralnu verziju, bez sjeckanja i copy-paste. Sumnjam da bi im je ova ekipa tzv. novinara i dala, ali da su pokusali, sada se ne bi sramotili. Izgleda da je u SIPA primljeno sve sto nije proslo test inteligencije za prijem u obicnu policiju.
A šta ćemo sa oružjem koje nije na prodaju nego za ličnu upotrebu? Bolje da je to snimao.
RAdi ovaj odvjetnik Mjesečar ko sat doksa ! A i ovi pušteni na slobodu imaju dosta para ( može i u prahu), tako da u nekim slučajevima kod nas PRAVNA DRŽAVA funkcioniše bolje neg i jednoj evropskoj :))
talijanski novinari ne smiju mafiju u italiji istrazivati pa su malo dosli u bosnu praviti se pametni
pa kad puste Radončića i ostale bandite red je i ove :)
Kad su svi lopovi na slobodi i na funkcijama zašto bi i njih dva u ćorci bili . . .
sad ce dzaba samo Luigi naiebat :D
Ima i kod mene komsija u podrumu kupuje hezbolah od njega kalase po 50 idu ko halva
Sejdić i Finci.
Pa sta su kerovi kontali da ce bit sve ko na buvljaku na izvolte ahhaahahah